bastian123 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) pomocy zostawiłem motor na tydzień bo mi się opona przebiła nie był odpalany gdy go odpaliłem to zaczęło mi paliwo ciec rozkręciłem pokrywę od magneto i okazało się ,że cieknie z dziury w górnym prawym rogu rozkręciłem tom osłonę u kolegi on miał też tom dziurę i mu nie ciekło wymieniłem simering na wale ale to nie pomogło zakleiłem tom dziurę ale wtedy nie szedł tak jak trzeba i ją rozkleiłem cieknie tom dziurom pomocy :banghead: :crossy: Edytowane 23 Lutego 2009 przez bastian123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Ty nastepnym razem poprosi kogos madrego coby Ci bledy posprawdzal... Pewno sie plywak utopil, ablo zawiesil. Edytowane 23 Lutego 2009 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastian123 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ty nastepnym razem poprosi kogos madrego coby Ci bledy posprawdzal... Pewno sie plywak utopil, ablo zawiesil. zmiłem gaźnik włożyłem kolegi i dalej ciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Ale skąd ci to cekinie z gaźnika czy z bloku silnika?? Edytowane 1 Marca 2009 przez nissan556 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastian123 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ale skąd ci to cekinie z gaźnika czy z bloku silnika?? cieknie z silnika ale wiem o co chodzi cieknie z drugiej strony wału :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 A możne zdjęcie jakieś bo nie potrafię sobie tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTIAN1071 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 tęż to miałem . musiśz odkręcic gaznik i otworzyć ta dolną pokrywke gdzie pływak jest i tam napewno albo sie zawiesił lub ta blaszka sie urwała od pływaka i cały czas cisnie na dół i cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi