wasi11 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Witam mam pytanko do was:D, zamierzam kupić swój pierwszy w życiu kombinezon a przyznam ze zbyt dużą kasa niedysponuje niestety. Mam upatrzone dwa modele fajnie by było jakbyscie pomogli mi zdecydowac pomiedzy Cafe-Racer CR-2 a Probiker prx 4, co sadzicie o tych kombinezonach. a moze cos innego polecicie w tej granicy finansowej. pozdrawiam :crossy: Edytowane 22 Lutego 2009 przez wasi11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Podobna jakość. Kolega przelatał w Cafe Racer chyba z 2 sezony i wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Podobna jakość. Kolega przelatał w Cafe Racer chyba z 2 sezony i wygląda ok. Tez tez sie rozgladam za kombi w tej granicy cenowej i powiem Ci ze chyba bardziej mi odpowiada tschul model 107 srebrny, mozna znalesc w granicach 800 zl i wydaje sie byc w tej cenie calkiem dobra opcja i slizgi w komplecie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Tez tez sie rozgladam za kombi w tej granicy cenowej i powiem Ci ze chyba bardziej mi odpowiada tschul model 107 srebrny, mozna znalesc w granicach 800 zl i wydaje sie byc w tej cenie calkiem dobra opcja i slizgi w komplecie. Image to jedno. Ale ja wybierając kolejne kombi będę stawiał na jakość podszewki, która np. w moim beriku jest gorsza niż w Cafer Racerze kolegi. Ogólnie gustuję w jakiś markach biorących udział w wyścigach, jednak przyznam że tani Cafe Racer ma podszewkę lepszą niż kombi Berik, Arlen ... itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Hmm z tego co widze na allegro ten kobi jest bez ochraniaczy, dlatego nizsza cena od tschula czy probiker. No nic, to mala rzecz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasi11 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a moglibyscie cos wiecej o nich powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi