filaelk Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam. Jestem pierwszym właścicielem motocykla . Zrobiłem dwie trasy Korsyka i Nordkapp . ( http://picasaweb.google.com/zalmen3/Skandy...aLipiec2008Fila ). Motor bezwypadkowy. Kupiony w kredycie więc posiada AC. Zainteresowanym Hestia potwierdzi bezwypadkowość pojazdu. Zmieniam moto na Varadero - to efekt ostatniej wyprawy. Mam sporo nowych części zamiennych ( opony, klocki, zębatka odbiorcza, szyba oryginał. To miał być motor na lata. Chętnie zamienię się na Transalpa. ( Musi być w takim stanie jak mój ). Jestem związany zawodowo z motoryzacją od 15 lat. Mam bardzo wygórowane wymagania co do stanu technicznego. Proszę o poważne propozycje. Suzuki Dl 1000 V Strom 2007 kupiony u dealera Suzuki w Białymstoku. Przebieg 23000 km, stan bardzo dobry. Wyposażenie: bagażniki boczne Givi, płyta pod Givi maxia, Szyba MRA z deflektorem, gniazdo 12 V do nawigacji, scottoiler, alarm , przewody hamulcowe w oplocie stalowym. Motocykl regularnie serwisowany we własnym zakresie. Po wymianie oleju ( obecnie Motul ), świec ( obecnie irydowe ), napędu ( DID ), płynu hamulcowego ( Motul RBF 600 ), filtra powietrza ( KN ), opon ( Metzeler Tourance ). Piotr 604449636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filaelk Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam. Celowo nie podałem ceny. W dużej mierze zależy od wyposażenia i części zamiennych jakie kupujący będzie chciał kupić wraz z motocyklem. Szacuję cenę pomiędzy 24 a 27 tyś zł. Fila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 tak sie wlasnie nad zmiana zastanawiam i mysle o v stromie lub varadero.... :icon_rolleyes: mozesz napisac dlaczego przesiadasz sie z suzi na honde?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filaelk Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Witam. Honda to Honda. Podaję linka http://www.allegro.pl/item570389091_suzuki...2007_salon.html Fila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi