Skocz do zawartości

Sprzedam Suzuki Dl 1000 V Strom 2007 salon

filaelk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem pierwszym właścicielem motocykla . Zrobiłem dwie trasy Korsyka i Nordkapp .

( http://picasaweb.google.com/zalmen3/Skandy...aLipiec2008Fila ).

Motor bezwypadkowy. Kupiony w kredycie więc posiada AC. Zainteresowanym Hestia potwierdzi bezwypadkowość pojazdu.

Zmieniam moto na Varadero - to efekt ostatniej wyprawy. Mam sporo nowych części zamiennych ( opony, klocki, zębatka odbiorcza, szyba oryginał. To miał być motor na lata. Chętnie zamienię się na Transalpa. ( Musi być w takim stanie jak mój ). Jestem związany zawodowo z motoryzacją od 15 lat. Mam bardzo wygórowane wymagania co do stanu technicznego. Proszę o poważne propozycje.

Suzuki Dl 1000 V Strom 2007 kupiony u dealera Suzuki w Białymstoku. Przebieg 23000 km, stan bardzo dobry. Wyposażenie: bagażniki boczne Givi, płyta pod Givi maxia, Szyba MRA z deflektorem, gniazdo 12 V do nawigacji, scottoiler, alarm , przewody hamulcowe w oplocie stalowym. Motocykl regularnie serwisowany we własnym zakresie. Po wymianie oleju ( obecnie Motul ), świec ( obecnie irydowe ), napędu ( DID ), płynu hamulcowego ( Motul RBF 600 ), filtra powietrza ( KN ), opon ( Metzeler Tourance ).

Piotr 604449636

• 2 tygodnie później...