B&TCUSTOMS Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mamy działkę 2 hektary i chcemy zrobić wielki tor offroad w borkach małych na trasie do Częstochowy. Szerokość 8 metrów wielkie chopki itp piszcie czy było by zainteresowanie. Ceny za wynajem toru bardzo atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Szczerze jak mam płacić to wole po walcach pośmigać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassior Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Czemu nie - bardzo chętnie ekipa z Kluczborka odwiedziła by nowy przybytek. Dajcie znać jak by się zbudowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Mi się marzy jakis asfaltowy tor.... albo chodziaz zamkniety odcinek jakiejs drogi czy cos. Ale dobra ,zejdzmy na ziemie... pomysł jest w pyte:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassior Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Albo inaczej, jak jest teren to może coś zbudujemy wspólnie. Mam dostęp do maszyn ciężkich. A co do odpłatności za używanie toru po jego budowie to oczywiście możemy się dogadać. Pytanie na ile poważnie rozmawiamy ? Jeżeli tak - czyli poważnie to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raceteam Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 nie no ja to tam wole walce tak jak nissan;) naprawde niezle wrazenia z kazdego wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi