mierzwa2 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, oryginalny przebieg 5000km!!! więcej stał niż jeździł, niestety nie mam czasu... sprzedaję właśnie z tego powodu, posiada wydech leo vice , piękny dźwięk Vki, polecam!!! kontakt na nr gg 307123 lub tel. 601669490 lub forum priv cena 20 tyś http://pl.tinypic.com/view.php?pic=117zogh&s=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 POLECAM POLECAM POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 POLECAM POLECAM POLECAM KUP MNIE KUP MNIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tak zdjecie zrobione, czy zwialo naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Tak zdjecie zrobione, czy zwialo naklejki? No naklejki zwiało pewnie i przy okazji kierunki trzeba było wymienić na pomarańczowe bo wersja od 2004 roku miała białe :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Tak zdjecie zrobione, czy zwialo naklejki? nie wprowadzajcie ludzi w błąd !!! Białe kierunki weszły od 2006 roku !! przód i tył. i jeszcze jedno... nie wiecie to nie piszcie bo od razu bujde robicie! Ten egzemplarz nie będzie miał naklejek VFR na osłonach bocznych i czaszy bo z tego co widze jest to wersja USA (Interceptor) ma naklejkę na zadupku.. a te nie mają naklejek których rzekomo nie widzicie.. co też nie oznacza że np była/nie była malowana.. ale od razu nie skreślajcie motocykla. Wg mnie całkiem niezła fotka i ładnie prezentuje motocykl. Warto obejrzeć, choć cena taka średnia. ps. sam sprowadziłem sobie z USA identyko VFRke z 2003 roku i dokładnie takie malowanie (bez naklejek VFR, ale za to Interceptor).. dla niedowiarków polecam www.bikepics.com i odszukajcie sobie parę fotek z Vtecami z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 nie wprowadzajcie ludzi w błąd !!! Białe kierunki weszły od 2006 roku !! przód i tył. i jeszcze jedno... nie wiecie to nie piszcie bo od razu bujde robicie! Ten egzemplarz nie będzie miał naklejek VFR na osłonach bocznych i czaszy bo z tego co widze jest to wersja USA (Interceptor) ma naklejkę na zadupku.. a te nie mają naklejek których rzekomo nie widzicie.. co też nie oznacza że np była/nie była malowana.. ale od razu nie skreślajcie motocykla. Wg mnie całkiem niezła fotka i ładnie prezentuje motocykl. Warto obejrzeć, choć cena taka średnia. ps. sam sprowadziłem sobie z USA identyko VFRke z 2003 roku i dokładnie takie malowanie (bez naklejek VFR, ale za to Interceptor).. dla niedowiarków polecam www.bikepics.com i odszukajcie sobie parę fotek z Vtecami z USA. Dokładnie :notworthy: mój błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Tak, dokładnie, dzięki za obronę to jest VFRa z USA, co do pseudo znawców, zastanawia mnie i bardzo irytuje to że wypowiadają się często w temacie osoby które nie mają pojęcia i z góry skreślają sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Całkiem, całkiem- szukam podobnego ale im dłużej się waham to ceny widze coraz wyższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi