Drages Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 witam jako że zimą postanowiłem się konkretniej przygotować do sezonu, a teraz przyszedł czas na ubiór, mam pytanie. Czy słyszał ktoś coś o kurtce Buse Trento. Spodobała mi się i się zastanawiam czy warto (440zł). Czy lepiej poszukać czegoś innego w podobnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 http://forum.motocyklistow.pl/BUSE-czy-to-...agi-t95184.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drages Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 dzięki. sorka ale wpisałem w wyszukiwarkę i nic mi nie znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi