ppawel Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 witam, poszukuje dla siebie któregoś z ww motocykli. Koniecznie motocykl musi byc bezwypadkowy, w idealnym stanie technicznym i z udokumentowaną historią. Mały przebieg będzie mile widziany :-) Lista życzeń wskazuje na to, że szukam ideału, ale tak właśnie jest. Nie chcę bawić się w dłubanie, poprawianie itp. Mieszkam w okolicach Warszawy, interesują mnie oferty w promieniu 150 km. No chyba, że gdzieś czeka na mnie prawdziwe cacuszko, to pojadę na dłuższą wycieczkę. Pozdrawiam, P.S. jeśli ktoś szuka XX'a - możliwa zamiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Masz info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi