artursalvin Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Poszukuję Yamahe XJ 600 koniecznie po 98 roku i koniecznie w wersji S w rozsądnej cenie (do 8000 zł). Najlepiej z Dolnego Śląska albo województw ościennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witaj, może weźmiesz pod uwagę mój motocykl, tj. rok 1995, jeden właściciel w Niemczech ja jestem drugim w PL. Mam go od roku czasu, przebieg wg. mnie autentyczny 40.000km, kupiłem go z przebiegiem 36,000 był serwisowany w Niemczech i mam na to książkę przeglądów. Motocykl jest wg. mnie bezwypadkowy nie posiada żadnych uszkodzeń czy pęknięć owiewki tłumików itd. Napinacz łańcuszka rozrządu jest w połowie wysunięty , więc sądzę że wymiana nastąpi dopiero przy 60tys. km. Silnik odblokowany, nie ma żadnych stuków z kosza sprzęgłowego, typowych dla xj. Ogólny stan jest bardzo dobry jak na ten wiek. W sezonie 2008, był często w kotlinie i na Czechach. Bardzo bardzo bardzo ekonomiczny. Obecnie zalany nowym olejem. Czeka na nowy sezon. Kolor Bordowy, ma stelaż pod kufer centralny. Powodem sprzedaży jest tylko to że zamierzam zakupić Suzuki GSxF750, którego jadę jutro obejrzeć, możesz o tym poczytać w innym temacie dotyczącym posiadaczy GSXF. Moja cena 5,200zł. Bez względu na twoją decyzje, w każdej chwili możesz do mnie przyjechać aby motocykl obejrzeć i sie przejechać. Możemy tez podjechać do serwisu. Nie masz daleko do Strzelina. XJ to bardzo dobry wybór. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Koleżanka ma do sprzedania http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1096384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi