Skocz do zawartości

Ogólnopolską Wystawę Motocykli i Skuterów

pagi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy piszecie tak, jak byście nie wiedzieli czego się spodziewać... targi są co roku, co roku jest to samo i tak naprawdę tak samo, zmienia się czas, miejsce, motocykle i hostessy.

Ja się nie nastawiałem na rewelacje i miło spędziłem czas ;)

Moje fotki :)

p.s. Schuberth C3 :notworthy:

Edytowane przez Wookash

No to i ja namowiony przez sasiada pojechalem :icon_mrgreen:

I powiem tak .... jak sam nie pojedziesz, to sie nie przekonasz i wierzyc ludziom co pisza ze nie warto ... nie nalezy :banghead:

Szybko dojechalem, kolejka na 5 minut stania, no i ........ hostessy !!! :buttrock: :clap:

Zdjecia zrobione i jak tylko dokonam malej ich obrobki, zaraz zapodam ( oczywiscie motocykli jest znikoma ilosc :icon_razz: )

ISRA: 27062
SREU: 614

Nie, bo ja mam kogo "obrabiac" i obsciskiwac :buttrock:

A to kilka fotek:

Tu motocykle i ja w glownej roli :icon_mrgreen:

http://picasaweb.google.pl/majkel.franek/TargiMotoLuty2009#

A tu juz piekne panie :clap: :notworthy:

http://picasaweb.google.pl/majkel.franek/Laski#

Stary, jak teraz zobaczylem zdjecia od piatku do niedzieli, to sa te same laski w roznych konfiguracjach i, niestety, w niedziele juz mocno sfatygowane :icon_mrgreen:

Piatek byl chyba nejlepszym dniem do zwiedzania i robienia zdjec laskom :clap: :buttrock:

A czym wy jechaliście PKS-em? :bigrazz:

Samochodzikiem wyobraź to sobie ;) Tyle, że zbytnia brawura kierowcy, oraz brak ważnych badań technicznych robią swoje ;)

Majkel Tym razem się ubrałam ;)

Edytowane przez IsKra66

Majkel aleś zdziry sfotografował, fajnie :bigrazz:

Niektóre kobietki faktycznie ładniutkie,ale...była też i MASAKRA :icon_razz:

Również odwiedziałam targi. Moim zdaniem: najskromniejsza lub też najgorzej zorganizowana wystawa na jakiej byłam. Ogólnie dosyć chaotycznie. Dopisały stoiska z akcesoriami ustawionymi wokól teamów oraz pełna oferta quadów i skuterów. Za to brawa :clap: Poza tym można było oblookać znajome mordki z MiDa, a moim pociechom( mimo wszystko) sprawić ogromną frajdę tą wystawową wizytą :icon_biggrin:

pozdróweczka,Aga

IsKra ty to jesteś gorąca kobieta. :wink:

Hehe no pierwszy raz jak zobaczyłem koleżankę Iskrę na stacji benzynowej jak była ZZR1200 to pomyślałem jak ta kobietka radzi sobie z taką maszyną, a później jak zdjęła kask i rozwiało jej piękne włosy to wszystkim panom na stacji pistolety do tankowania opadły :icon_razz:

Jak to... opadły?? :icon_eek:

No wiesz kobieta w obcisłym skórzanym kobinezonie z tak zjawiskową urodą, pięknymi włosami i cała resztą robi swoje. Benzynka cieknie a Ty nie wiesz kiedy ją zatrzymać :icon_mrgreen:

Edytowane przez Mobilaiz