Wookash Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Wszyscy piszecie tak, jak byście nie wiedzieli czego się spodziewać... targi są co roku, co roku jest to samo i tak naprawdę tak samo, zmienia się czas, miejsce, motocykle i hostessy. Ja się nie nastawiałem na rewelacje i miło spędziłem czas ;) Moje fotki :) p.s. Schuberth C3 :notworthy: Edytowane 16 Lutego 2009 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No to i ja namowiony przez sasiada pojechalem :icon_mrgreen: I powiem tak .... jak sam nie pojedziesz, to sie nie przekonasz i wierzyc ludziom co pisza ze nie warto ... nie nalezy :banghead: Szybko dojechalem, kolejka na 5 minut stania, no i ........ hostessy !!! :buttrock: :clap: Zdjecia zrobione i jak tylko dokonam malej ich obrobki, zaraz zapodam ( oczywiscie motocykli jest znikoma ilosc :icon_razz: ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie, bo ja mam kogo "obrabiac" i obsciskiwac :buttrock: A to kilka fotek: Tu motocykle i ja w glownej roli :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/majkel.franek/TargiMotoLuty2009# A tu juz piekne panie :clap: :notworthy: http://picasaweb.google.pl/majkel.franek/Laski# Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Zdjęcia ode mnie: http://hajnos.riderblog.pl/I_Ogolnopolska_...,p0,bg1081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Stary, jak teraz zobaczylem zdjecia od piatku do niedzieli, to sa te same laski w roznych konfiguracjach i, niestety, w niedziele juz mocno sfatygowane :icon_mrgreen: Piatek byl chyba nejlepszym dniem do zwiedzania i robienia zdjec laskom :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Wystawa nic specjalnego. Natomiast droga z Rzeszowa do Wawy i spowrotem całkiem całkiem. Policja dwa razy nas zatrzymywała i a ludzie na CB na nas nadawali, że wariaci lecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No moze Iskra w stroju jak w awatarze, to nie dziwne ze nadawali na CB :buttrock: :clap: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) A czym wy jechaliście PKS-em? :bigrazz: Samochodzikiem wyobraź to sobie ;) Tyle, że zbytnia brawura kierowcy, oraz brak ważnych badań technicznych robią swoje ;) Majkel Tym razem się ubrałam ;) Edytowane 17 Lutego 2009 przez IsKra66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Majkel aleś zdziry sfotografował, fajnie :bigrazz: Niektóre kobietki faktycznie ładniutkie,ale...była też i MASAKRA :icon_razz: Również odwiedziałam targi. Moim zdaniem: najskromniejsza lub też najgorzej zorganizowana wystawa na jakiej byłam. Ogólnie dosyć chaotycznie. Dopisały stoiska z akcesoriami ustawionymi wokól teamów oraz pełna oferta quadów i skuterów. Za to brawa :clap: Poza tym można było oblookać znajome mordki z MiDa, a moim pociechom( mimo wszystko) sprawić ogromną frajdę tą wystawową wizytą :icon_biggrin: pozdróweczka,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Majkel Tym razem się ubrałam ;) To jak bedziesz smigala bez to daj cynk, OK :clap: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 IsKra ty to jesteś gorąca kobieta. :wink: Tosz to oczywiste ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 IsKra ty to jesteś gorąca kobieta. :wink: Hehe no pierwszy raz jak zobaczyłem koleżankę Iskrę na stacji benzynowej jak była ZZR1200 to pomyślałem jak ta kobietka radzi sobie z taką maszyną, a później jak zdjęła kask i rozwiało jej piękne włosy to wszystkim panom na stacji pistolety do tankowania opadły :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jak to... opadły?? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Jak to... opadły?? :icon_eek: No wiesz kobieta w obcisłym skórzanym kobinezonie z tak zjawiskową urodą, pięknymi włosami i cała resztą robi swoje. Benzynka cieknie a Ty nie wiesz kiedy ją zatrzymać :icon_mrgreen: Edytowane 18 Lutego 2009 przez Mobilaiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Aaaa... to że cieknie to rozumiem ale że opada?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi