profaner Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Pisalem juz kiedys w przy piwie potrzebuje pomocnej dloni z poznania albo z okolic w rozpolawianiu silnika i remoncie skrzyni biegow nie stac mnie poprostu na mechanika a tak to moze chociaz flaszke postawie (taj pomocnej dloni)... nie chce drugi sezon z rzedu ruszac z 3 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 rozumiem, że chodzi o jawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 tak o jawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 ja na jawie znam się kiepsko ale pogadam z kumplem on miał taką już do czynienie zobacze co powie będe informował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 wielkie dzieki! zobzczymy.. miejmy nadzije ze cos z tego bedzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 bede gadał z kumplem w sobote bądź niedziele gdyby co się umówimywszystko zależy od niego będe go namaiwał nie wiem jak praca mu pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi