Skocz do zawartości

Sprzedam Aprilie Rx 125 lub zamienię na yamahe dt 125

cry100
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam Aprilie RX 125 lub zamienię na yamahe DT 125. Używałem go amatorsko głównie na polnych drogach ( Brak prawa jazdy ). Motocykl dysponuje mocą 37 KM i sprawuje się świetnie. Jest to wersja w pełni otwarta z tuningowym gaźnikiem Dell`orto. Do motoru dodaje: -sportową końcówkę wydechowa ( ja jej nie używałem ponieważ jest jak dla mnie za głośna a motor był jak już napisałem użytkowany typowo amatorsko, ale jeśli ktoś chciałby spróbować swoich sił na jakimś torze to końcówka jest bardzo głośna) -Zblokowany dyfuzor z mocowaniem i sprężynami -Komplet tarcz sprzęgłowych prawie nowych -Licznik -Kask W motorze uszkodzone są dwie rzeczy: igła z gaźnika delorto ( tu jest jej zdjęcie http://www.dellorto.fr/details-produit.php?id_produit=2100) , koszt ok 12 zł, oraz druga rzecz to kopka-ślizga się. W motocyklu zamontowane są markowe HANDBARY UFO z aluminiowymi wzmocnieniami za które dałem 350zł. Ochraniacz na kierownice WRP. Nowy tłok i pierścienie. Terenowa zębatka z przełożeniem na moc manetki SCOTT, zaciski hamulcowe Brembo. Klocki hamulcowe z tyłu wymieniane przód jeszcze spokojnie wytrzyma sezon. Pod koniec sezonu 2008 założona nowa opona na tył. Przód zawieszenie Up Side Down firmy Showa!!! Motocykl z pełną możliwością rejestracji, ważny przegląd techniczny do października 2009 oraz opłaceone oc do października 2009. Zrobiłem łańcuch (skrucony, napiety i nasmarowany). Poza tym wszystko gra. Żadnych usterek takich jak sprzęgło, słaba kompresja, wyskakujące biegi nic z tych rzeczy tylko normalne ślady użytkowania. Motocykl regularnie serwisowany olej itp. Zapraszam na oględziny. Pytania proszę kierować pod tel. 0 600 032 780 lub gg- 2710136 (często jestem na niewidocznym)