luki010483 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich z okolic Płocka na kjedy jest przewidywany jakiś zlot w Płocku lub okolicach na 2009r,a może otwarcie sezonu chętnie sie przyłącze prosze o wstępne lub konkretne daty.POZDRAWJAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Chiba nikt niema nic konkretnego na temat jakjego kolwjek zlotu ja mam propozycje dla wszystkich zmotoryzowanych z okolic płocka może zrobili bysimy gest i umuwili sie w sezonie na wspólne oddanie krwij w naszym szpitalu zamjast organów :biggrin: wszystkich chętnych prosze o pisanie ,termin ruchomy pozdrawjam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorock Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Chiba nikt niema nic konkretnego na temat jakjego kolwjek zlotu ja mam propozycje dla wszystkich zmotoryzowanych z okolic płocka może zrobili bysimy gest i umuwili sie w sezonie na wspólne oddanie krwij w naszym szpitalu zamjast organów :biggrin: wszystkich chętnych prosze o pisanie ,termin ruchomy pozdrawjam 19-21 czerwiec Zdwórz. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wielkie dzięki będe napewno może inni majo jakieś propozycje na spotkanie w okolicach płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorock Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Co czwartek o godz. 18-tej motocykliści z Płocka spotykają się nad Wisłą na parkingu przy pierwszym barze. Napewno trafisz. Ja jestem z Gostynina. My równierz spotykamy się w czwartki o 18-tej na stacji "Bliska" w Gostyninie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 DziEki za informacje przydadzo sie w wolniejszym czasie skorzystam ale raczej w płocku to mój teren tu mam bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam wszystkich z Płocka i oklic jak ogulnie wjadomo 4 kwjetnia odbędzie sie zbjurka krwi dla dzieci z tego co sie orientuje w płocku niema nic zwjązanego z tym dniem,chiba że sie myle to prosze mnie poprawić.Dla zainteresowanych najbliższe mjasto w kturym sie odbędzie impreza to sierpc wszystkich chętnych zapraszam.Otwarcie o godzinie 9.00. Wjęcej informacji na stronie www.motoserce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi