Qurde Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) zadzwoń do motomotion (motomotion.pl) może będa miei pozdrowiony Dzwonilem sie nawet dodzwonilem lecz nie posiadaja takiej lampy. Znalazlem jednak cos na allegro tylko nie wiem czy warto czy nie bedzie z nia problemow poniewaz jest niby male pekniecie Lampa R6 Edytowane 3 Lutego 2009 przez Qurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurde Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) mam pomysl na moja lampe ale potrzebuje jakies wypowiedzi experta czy to zda egzamin. Chce stara lampe(srodek plastiku laczacego) przeciac na polowe tak aby byly dwie polowki lewa i prawa. Chce zakupic tylko jedna strone lampy lewa i pozniej nitami to zlaczyc aby byla cala lampa. Czy zda to egzamin podczas jazdy ? czy moga byc problemy ze bedzie mi cala lampa latac albo cos w tym stylu ? Licze na wasza opinie w tej sprawie Edytowane 11 Lutego 2009 przez Qurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ss Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 hmm ktos mi kiedys opowiadal, ze tak chcial zrobic ze swoja, ale czy ja wiem czy to jest warto tak kombinowac... a dzwoniles po ludziach co maja CALE r6 na czesci?? moze maja tam jeszcze lampy? jest kilka takich egzemplarzy na allegro.. no i jest tez kilka lamp, ale zalezy ile $$ chcesz zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi