skinny500 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mam do sprzedania kolejną potestówkę, tym razem SIDI Vertigo Rain, rozmiar 43. Egzemplarz bezpośrednio od oficjalnego importera, pudełko w zestawie. Cena to 500 zł, normalna cena wynosi 960 zł. ZDJĘCIE: http://www.motogen.pl/gfx/motogen/pl/motog...go-tepor-01.jpg Test SIDI Vertigo Rain możesz przeczytać tutaj. Więcej zdjęć sprzedawanego egzemplarza jest w galerii. Stan dobry wszelkie informacje zawiera zlinkowany wyżej test. Osoby, które kupiły wcześniejsze testówki były jak najbardziej zadowolone :msn-wink: Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ogłoszenie dalej aktualne. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Odpisałem Ci wtedy PW, nie dostałeś wiadomości? Cena ode mnie nie zależy, to sprzęt należący do importera. Albo ktoś kupi za 500, albo buty są po prostu odsyłane z powrotem. Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradu_85 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Mam do sprzedania kolejną potestówkę, tym razem SIDI Vertigo Rain, rozmiar 43. Egzemplarz bezpośrednio od oficjalnego importera, pudełko w zestawie. Cena to 500 zł, normalna cena wynosi 960 zł. ZDJĘCIE: http://www.motogen.pl/gfx/motogen/pl/motog...go-tepor-01.jpg Test SIDI Vertigo Rain możesz przeczytać tutaj. Więcej zdjęć sprzedawanego egzemplarza jest w galerii. Stan dobry wszelkie informacje zawiera zlinkowany wyżej test. Osoby, które kupiły wcześniejsze testówki były jak najbardziej zadowolone :msn-wink: Czy dalej aktualne ogloszenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi