trollsky Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 witam wszystkich czas zmienic opony, szukalem na necie opini o Michelin PILOT ACTIV ale jakos nic nie znalazlem czy ktorys z kolegow badz ktoras z kolezanek uzywa tych opon ? jakies opinie ? chodzi o to ze za 850 zł mam komplet nowych opon , poki co nie wysuplam dodatkowych 300 zł na komplet pilot roadow. motocykl to cb 750 czyli nie jakis demon mocy chyba ze sa jakies podobnej ceny opony ktore macie sprawdzone i mozna je wlozyc do 75 konneg nakeda. Pozdrawiam Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Czesc Kupilem kiedys te Micheliny i bylem z nich bardzo zadowolony. Zalozylem je do XJ 600 i motocykl o wiele lepiej sie prowadzil, szczegolnie na mokrym byla spora roznica. Sporo szukalem i czytalem o tych oponach i wedlug wielu osob sa one naprawde godne polecenia do motocykli turystycznych - takze nie masz sie co zastanawiac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 a jak z wytrzymaloscia ? szybko znika ? Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Za duzo nia nie zrobilem bo jakies 1500km pozniej sprzedalem moto ale widac bylo ze sie zuzywa, nie ginela z dnia na dzien ale slady uzytkowania po tym przebiegu juz miala - napewno byla w tym i moja wina bo mocno ja testowalem :wink: i jesli chodzi o trzymanie to nigdy mnie nie zawiodla. Wczesniej tez mialem Michelina tylko starszy typ i bardzo dlugo sie trzymala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Czy ktoś z Was aktualnie używa tych gum? Do xj raczej wybór skromny, a widziałem komplet Pilot Active w dobrej cenie z 2010 roku - dużo atrakcyjniejszej niż aktualnie wypada BT45, który notabene jest prawie nieosiągalne w akceptowalnej kwocie w pl. Zastanawiam się czy warto nimi sobie zaprzątać głowę... Jazda turystyczna + od czasu do czasu przycieranie podnóżków na torze kartingowym. W BT45 trochę mi nie pasowało to, że szybciej się zamyka przednią oponę zaś tył zostaje jeszcze z zapasem - wolałbym żeby było na odwrót :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi