Przemek PbS Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie konczcie , czekamy na dalszy rozwoj sytuacji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie konczcie , czekamy na dalszy rozwoj sytuacji D.gif Historia rodem z telenoweli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 może jakaś ustawka?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja już proponuję pomału kończyć temat i obiecuję, że już nigdy nikomu... nie wyjadę Chyba nie ma dalej co podsycać wyobraźni. :icon_razz: Chyba lepiej niech mod zamknie temat. Pozdrawiamy :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja już proponuję pomału kończyć temat i obiecuję, że już nigdy nikomu... nie wyjadę :P Chyba nie ma dalej co podsycać wyobraźni. :icon_razz: Chyba lepiej niech mod zamknie temat. Pozdrawiamy :icon_razz: Bezpośrednio zainteresowani zdecydowali sie dogadywć na PW i proszono mnie o zamknięcie tematu, co niniejszym czynię. Niestety wszyscy rządni krwi, słownych przepychanek lub romansu będą sie musieli dziś obejść smakiem. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi