Vampimar Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 podobnie jak wszystkie wielkie miasta najlepiej je odwiedzic samolotem a poruszac sie metrem :biggrin: osobiscie jak jade motocyklem unikam autostrad i wielkich miast na rzecz tras widokowych i klimatow prowincjonalnych miasteczek gdzie rowniez nie brakuje atrakcji. oka oka, cos z tym zrobie. a przy okazji sprawdzalem prom z portsmout i kosztuje troszke(okolo 100 funa w 2 strony)z tym, ze plynie sie okolo 8 godzin...najlepiej mozna by wyplynac w takim razie wieczorem(23.00)wyspac sie na promie i od rana zaczac podroz na poludnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobeka Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) do francji mozna poplynac promem wszyscy razem ( bedzie czas sie zapoznac) w drodze powrotnej ja bym raczej wybral eurotunel, ale to juz bedzie koniec podrozy, nio mozna powiedziec ze jestem juz wlascicielem cb 1300 teraz ubezpieczenie, tax i smigam. Edytowane 1 Lutego 2009 przez Bobeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 do francji mozna poplynac promem wszyscy razem ( bedzie czas sie zapoznac) w drodze powrotnej ja bym raczej wybral eurotunel, ale to juz bedzie koniec podrozy, nio mozna powiedziec ze jestem juz wlascicielem cb 1300 teraz ubezpieczenie, tax i smigam. gratulje motocykla :) :lalag: ja mysle, ze w drodze porotnej odbie troche na polnocny zachod i promem skocze do Plymouth, bedzie mi bardziej po drodze, bo z tamtad tylko 30 mil do mnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 siemka, ja planuje na ten rok zakupic vtx1300 lub 1800 :buttrock: wiec moze z moim plecaczkiem tez sie dolaczymy. Wszystko zalezy jak mi pojdzie w nowej pracy i czy nie bedzie problemow z urlopem. Tak czy inaczej bede sledzil temat na biezaco :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 [...]wiec moze z moim plecaczkiem tez sie dolaczymy. Sylwek, Kasia moze jechac swoim Maruderkiem, co ? :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Sylwek, Kasia moze jechac swoim Maruderkiem, co ? :crossy: :buttrock: Siema Majkel, Kasi Maruder jest w polsce i idzie na wiosne pod mlotek :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja Paryż takze bym sobie odpuscil, szkoda nerwów na stanie w korkach. Co jeszcze bym proponowal to co 2-3 nocleg w jakimś motelu czy hoteliku. Wyspać sie jak czlowiek, wykapac i odpoczac nieco od siodla w ciepelku. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Ja Paryż takze bym sobie odpuscil, szkoda nerwów na stanie w korkach. Co jeszcze bym proponowal to co 2-3 nocleg w jakimś motelu czy hoteliku. Wyspać sie jak czlowiek, wykapac i odpoczac nieco od siodla w ciepelku. porzadne spanko jak najbardziej,prysznic i male piwkowanie :buttrock:a rano wiatr we wlosach :crossy: Edytowane 2 Lutego 2009 przez Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 porzadne spanko jak najbardziej,prysznic i male piwkowanie :buttrock:a rano wiatr we wlosach :crossy: wiatr we wlosach to chyba jak nie zapniesz rozporka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobeka Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 z tym hotelem to niezla mysl ale ja z gory bym nie rezerwowal napewno znajdzie sie cos po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 wiatr we wlosach to chyba jak nie zapniesz rozporka :icon_mrgreen: no chyba ze masz laserowa depilacje :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 no chyba ze masz laserowa depilacje :icon_razz: albo jak nie masz jaj :biggrin: .Sorry za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 albo jak nie masz jaj :biggrin: .Sorry za spam zawsze masz jeszcze wlosy na kuscie :icon_mrgreen: . sorry za spam :spam: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin_prs1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam. Jestem posiadaczem plastika ale marze o takiej podróży i jeśliby doszłoby do wyjazdu to chetnie bym się przyłączył. Mógłbym pomóc z wytyczeniem mapy we francji. Znam pare fajnych miejsc wartych zobaczenia. Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobeka Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Jestem posiadaczem plastika ale marze o takiej podróży i jeśliby doszłoby do wyjazdu to chetnie bym się przyłączył. Mógłbym pomóc z wytyczeniem mapy we francji. Znam pare fajnych miejsc wartych zobaczenia. Pozdro dla wszystkich elo opracuj ciekawe miejsca do odwiedzenia udzial w podrozy jest otwarty, kazdy moze sie przylaczyc, z tym ze wiekszosc z nas bedzie startowac z Uk ale mozliwe jest spotkanie we francji z reszta towarzystwa z Polandii. Nie mamy sprecyzowanej trasy kazde propozycje sa mile widziane. Ja juz urlop mam zaplanowany i nie wiem co by sie dzialo ruszam w trase 29 czerwca i 14 dni w trasie wiecej nie moge. Edytowane 18 Lutego 2009 przez Bobeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi