Mortag Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam. W listopadzie miałem nieprzyjemne spotkanie z busem i efekty są jak widać: Ogólnie przednie owiewki jak widać do niczego się nie nadają, przedniej lampy brak, felga, tarcza hamulcowa, jedna laga zniszczone. Na zbiorniku jest wgniecenie (oberwał ode mnie niezłego kopa jak leciałem dupskiem po asfalcie). Trochę przerysowany silnik po prawej stronie, na tłumiku porysowane tylko te klamry z nitami. Zegary, przełączniki kierownicy - sprawne. Wypadek był przy małej prędkości na skrzyżowaniu z dosyć ostrym zakrętem (osobiście dostałem zderzakiem auta i poszedłem sobie usiąść na pobocze), więc motocykl oprócz widocznych uszkodzeń jest całkowicie sprawny. Motocykl przewrócił się przed uderzeniem. Chciałbym go sprzedać w całości na części. Ze względów finansowych nie interesuje mnie sprzedaż pojedynczych części. Jest także opcja zamiany go na całego Bandita 600 01-05r z moją dopłatą. Zainteresowanych proszę o kontakt: Rafał 505 001 908 [email protected] Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi