Kinga Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hejka wszystkim w tym Nowym Roku Nie wiem czy umieścić to tutaj czy gdzie indziej Na jesieni pożegnaliśmy motocyklistę Marcina Bruno - muzyka z zespołu Killjoy. Okoliczności jego śmierci są dość steorotypowe - jednemu wariatowi w puszce za bardzo się śpieszyło i walnął najpierw w jadące z naprzeciwka dwie puszki a potem grzmotnął w Marcina jadącego do pracy na moto.- też jadącego z naprzeciwka ... Niby siła uderzenia nie powinna być tak silna bo najpierw przecież były puszki ...ale jednak ... Marcin żył tylko prawdopodobnie jeszcze kilka minut... Zgodnie z jego wolą pożegnaliśmy go... a teraz ma odbyć sie koncert ku jego pamięci... Dlatego nie wiem dokładnie gdzie umieścić tą informację... Jeśli moderatorzy uznają ,że trza go przerzucić - spoko ... chcę jedynie poinformować wszystkich fanów zespołu Killjoy , oraz osoby znające Marcina o tym koncercie... Myślę ,że każdy kto będzie w pobliżu Rudy Śląskiej wpadnie do MDK-u na ul .Janasa... ( jest to Ruda Śląska 1- dla tych co nie znają miasta mamy 13 dzielnic - więc pamiętać ,że to JEDYNKA ) tu jest plakat koncertu http://www.killjoy2.webd.pl/bruno_plakat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi