wojtas69 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam Po kilku odrestaurowanych motocyklach przyszla kolej na k-125 z 1955 roku. Jednak jest kilka czesci ktorych od lat nie widzialem na sprzedaż. Potrzebuje górnej półki oraz przedniego reflektora który nie ma otwóru na prędkosciomierz. Czy ktos może spotkal sie gdzies z mozliwością zakupu tych części??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 polecam alledrogo czasami ktoś sprzedaje różne rzeczy nie wiedząc od czego są lub inaczej można uderzyć na motobajzel w Łodzi byłem w maju to widziałem jak koleś niósł bak właśnie od jakiejś ruskiej 125 więc może można coś więcej znaleść pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam Najpierw pokarz foto to zobaczymy czy to K125. Bo moim przypadku jest K125M :bigrazz: A gdzie ciebie mogę skierować to na forum IŻA. Jest tam kompendium wiedzy o tych motorkach a zajmuje się Mcfrag on powinien ci pomóc!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas69 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam Najpierw pokarz foto to zobaczymy czy to K125. Bo moim przypadku jest K125M :bigrazz: A gdzie ciebie mogę skierować to na forum IŻA. Jest tam kompendium wiedzy o tych motorkach a zajmuje się Mcfrag on powinien ci pomóc!!!! Pozdrawiam fotek nie mam a nie chce iśc w mróz do warsztatu. Ale to też K-125m. Sztywny tył a na baku grafika -taka spadająca gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 w jakim stanie masz grafike na baku? za niedlugo bede malowac owy emblemat i musze ustalic kolory. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfrag Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Tak wygląda ÓW emblemat: http://img6.imageshack.us/img6/3793/kometa3tf8.jpg To wersja dla Katiuszy ze złotymi szparunkami, te z białymi miały białą kometę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 my (ja i Rhotaxx) mamy mala kasie w malowaniu niebieskim i ow emblemat jest srebrny. poslugujac sie katalogiem, oraz tym co pozostalo na naszej k-125 projekt wyglada tak: http://img144.imageshack.us/img144/3351/gwiazana4.gif mniej jednak potrzebuje oryginalu. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas69 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 my (ja i Rhotaxx) mamy mala kasie w malowaniu niebieskim i ow emblemat jest srebrny. poslugujac sie katalogiem, oraz tym co pozostalo na naszej k-125 projekt wyglada tak: http://img144.imageshack.us/img144/3351/gwiazana4.gif mniej jednak potrzebuje oryginalu. Goska U mnie grafika jest mocno podniszczona i dopiero po dłuższym przyjrzeniu widać ten napis k-125 w tle spadającej gwiazdy. Także projekt zgadza się prawie w 100% (może troche napis jest pod innym kątem co gwaizda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 zapewniam, ze jest dobrze ;) biale paski tworza mylne wrazenie. moglbys zrobic jakies zdjecie? bede wdzieczna. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas69 Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 zapewniam, ze jest dobrze ;) biale paski tworza mylne wrazenie. moglbys zrobic jakies zdjecie? bede wdzieczna. Goska O.K W sobotę podskocze do warsztatu i zrobie kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi