KuKu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Witam! Sprzedam SE K510i z wylanym wyświetlaczem (koszt nowego 40 zł). Do telefonu dają pudełko, instrukcję i ładowarkę oraz kabel USB. Zdjęcia Klik KlyK Klyk Cena jaka mnie interesuję to 30-40 zł. Jeśli weźmiesz bluetooth 1 razem z telefonem to cena oby dwóch wyniesie tylko 70 zł, a jesli bluetooth 2 to cena wyniesie 75 zł, a wysyłka gratis. Bluetooth 1 SE Nowy, nigdy nie używany KlYk Cena- 40 zł Bluetooth 2 firmy IQUA Nowy, nigdy nie używany Klik Cena- 50 zł Adapter M2 Clyk Nowy, nigdy nie używany firmy ScanDisk Cena- 5-10 zł Pokrowiec na telefon pasuje na telefon Nokia 3310 i 3410 nie wiem czy na inne. Klick Zegarek SHARK Clyck Nowy, dwa razy był na ręce !! Posiada stoper, budzik, światło itd. Cena- 30-40 zł Bateria do telefonu Nokia 3310 i 3410!! Nie wiem czy na chodzie Cena- 5 zł Karte M2 niedziałającą z niewiadomych przyczyn. Pojemność: 128 MB Cena- 2 zł Portfel Idealny dla babci, nowy, nieużywany Cena- 5-10 zł Zdjęcia po kontakcie na GG Zwrotnica kolejowa elektryczna w skali TT Kupiłem ją na początku zabawy z modelarstwem kolejowym, ale nie wiedziałem, że moja kolejka jest w skalo H0 Cena- 10-15 zł Zdjęcia dodatkowe oraz brakujące GG Ceny do negocjacji!! Pozdrawiam KuKu GG: 2181302 Edytowane 28 Grudnia 2008 przez KuKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam! Se K510i został sprzedany! Bateria! Karta M2! PROMOCJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi