barthazz Opublikowano 17 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 Witam Tak jak juz wspominalem wczesniej na allegro oglaszal sie koles o nicku a-mat ze ma do sprzedania plik graficzny z obrazkiem zegarow do MZ 250. oto co on napisal w opisie na allegro:mam do sprzedania wzory białych zegarów do MZ ETZ 150, 250, 251 i innych MZ np. TS250! oto opis roboty: Białe zegary wydrukowane na papierze kredowym, krawędź zewnętrzną wycięta nożyczkami, licznik km wycięty za pomocą skalpela(lub nożyka do kartonu) i linijki, a otwory na kontrolki są wybite specjalnymi dziurkaczami szewskimi (średnica 8 albo 10mm), podobnie otwory pod wkręty i wałek wskazówki (chyba 3mm), następnie wszystko zalaminowano tak jak to się robi np. z prawo jazdami ważne żeby powycinać wszystko PRZED LAMINOWANIEM ponieważ później papier mógłby mieć kontakt z woda, a tak jest zabezpieczony! później całość naklejono na oryginalne czarne tarcze, koszt to około 10zl(a nawet mniej)! wszelki kontakt i pytania na [email protected] lub 692590299 tylko wpłata na konto, po wpłacie przesyłam wzory zegarów na mejla! na foto widać moją ETZ 251, super się prezentuje z tymi zegarami! na wzorze obrotomierza w miejscu zielonego prostokąta można wpisać swój psełdonim albo coś innego! POLECAM!!!!!! brak kosztów transportu:) TYLKO 5zł!!!!!! pozniej dodal jeszcze dwa sproatowanie:SPROSTOWANIE: opis roboty tzn. to co trzeba z nimi zrobić!!!! ja wysyłam tylko wzory do zegarów jako pliki(w formacie gif) Zdjęcie nie jest zabardzo wyrazne ale troche na nim widac.http://motocyklisci.riders.pl/album_pic.php?pic_id=533 Co o tym myslicie. Zastanawialem sie czy ich nie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 17 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 Po pierwsze to nie wiem kto jest autorem tych zegarów, albo ten koles z allegro albo klient co ma je na swojej stronce, wieć danie zarobić gościowi mija sie z celem za darmo macie takie same , tylko sciągnac wypakowąc rarem i już jest http://etzmz250.w.interia.pl/p.html ,zegary sa w formacie gif ,a co do drukowania to daje wam linka do program i można smiało drukowac http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/1496.html, programik nazywa sie print pilot, a ten koles nie wiem co robi jeśli to on zrobis to spoko, a jesli nie ,to jest trche nie fer wobec tego kolesia co na stronce je ma on jakby chciał tez by je sprzedawał po 5 zł ,a daje za darmo sami pomyślcie i wybierzcie:)Na mój gust bedzie lepiej jak sciągniecie i zrobicie reszte sami, bedziecie mielsi wieksza satysfakcje a poza tym laminowanie formaty A4 to góra 2 zł ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 17 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 niepomyslam o liczniku przebiegu km...bedzie glupio wygladac :buttrock: ...ale moze ktos da rade i to przerobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam ! ja w tej chwili mam takie zegary (własnej roboty) . Zbliza sie nowy sezon trzeba bedzie pomyślec nad czyms bardziej bajeranckim :D bo bo roku już mi sie zazczynają nudzić . a tak w ogóle co o nich sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 no to sie chyab niepochwale bo mi cos załączanie plików niewychodzi :D( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi