Romecik_747 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam chciał bym się dowiedzieć jak jest z tym gaz box 'em , czy on jest tylko dla skuterów 2T , czy też może być dla skuterów 4T ??? :icon_question: Z Góry Dzięki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romecik_747 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Mógł byś podać linka?? jeśli znasz?? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Znam, ale nie podam. Sam poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romecik_747 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 OK. Witaj, to nie ladnie aby motocyklista odmowil motocykliscie, porady ,pomocy to brzydki wystepek, nie spotkalem sie z takim zachowanie w naszym gronie.Pozdrawiam, moze ktos Ci podpowie, ja nie znam,Wesolych Swiat Bozego Narodzenia :crossy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witaj, to nie ladnie aby motocyklista odmowil motocykliscie, porady ,pomocy to brzydki wystepek, nie spotkalem sie z takim zachowanie w naszym gronie.Pozdrawiam, moze ktos Ci podpowie, ja nie znam,Wesolych Swiat Bozego Narodzenia :crossy: :icon_biggrin: Witam, informacje, których potrzebuje Romecik_747 mona znaleźć w kilka sekund korzystając z google lub forumowej wyszukiwarki. Proszenie o pomoc w tak błahej sprawie jest przykładem lenistwa. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...ighlite=gas+box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romecik_747 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witaj, to nie ladnie aby motocyklista odmowil motocykliscie, porady ,pomocy to brzydki wystepek, nie spotkalem sie z takim zachowanie w naszym gronie.Pozdrawiam, moze ktos Ci podpowie, ja nie znam,Wesolych Swiat Bozego Narodzenia :crossy: :icon_biggrin: OK Dzięki za Posta, TEŻ ŻYCZĘ , Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :bigrazz: :crossy: Witam, informacje, których potrzebuje Romecik_747 mona znaleźć w kilka sekund korzystając z google lub forumowej wyszukiwarki. Proszenie o pomoc w tak błahej sprawie jest przykładem lenistwa. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...ighlite=gas+box Dzięki za Linka , Cóż przyznam się to był przykłada Lenistwa z mojej strony, ale myślałem że ktoś mi dobrze wytłumaczy z tym Gaz Box 'em, Sorrki za powtarzający się temat :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi