PomyK Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 a moze znacie jakies modele godne uwagi na ktorych roznica w jezdzie jest odczuwalna jezdze po torze i po lasach. PozdrawiamMichelin Cross Competition(ja ma takie w Cr,praktycznie najwyższa półka),z tańszych Pirelli MT32 godna uwagi guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Michelin Cross Competition(ja ma takie w Cr,praktycznie najwyższa półka),z tańszych Pirelli MT32 godna uwagi guma.Polecam Micheline bo to swietne oponki!! JEszcze mi sie na nich przod nie uslizgnal nigdy. Teraz na przod bede wrzucal Bridgestone Motocross i mam nadzieje ze bedzie dobra (mam taka z tylu i sprawuje sie jak marzenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Bridgestone Motocross Mam Bridgestone w RM i nie nażekam, dobra guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ja mam obywdwie Dunlopa japonskie na asfalcie naprawde ladnie sie trzymaja w terenie na piasku mozna latac dowoli tyl zostalo 5 mm z 10 w ciagu ok 2 tys km w cyklu mieszanym przod ma sie troszke lepiej ok 7 z 10 mm jak sie skoncza moze zaloze na Mitasy z 20 mm kostka :mrgreen: 8O 8O :-D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Focus mial michelina i byl zadowolony poza tym ta oponka ma inny profil niz wszytkie ciekawy jestem jak sie na tym lata wczoraj sobie zamowilismy po jednej sztuni :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi