dragon64 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witajcie,gdzieś mignął mi temat zlotu elepfantów,ktoś z foruimowiczów planuje ten wyjazd,ale nie moge odnaleść tego postu.Zakładam więc ten temat licząc na odzew.Ja razem z kolegą z Gorzowa wyruszamy w czwartek lub srode ,zlot zaczyna sie w piatek30.01.09.Jedziemy prawdopodobnie przez Niemcy,ale w rachubę wchodzi przejazd przez Czechy.Kolega jedzie na BMW z wózkiem ,ja jade na Varadero.Nie wiem jakie tempo,bo nie znam możliwości motocykla kolegi.Mamy jeszcze troche czasu do wyjazdu,może znajdzie sie jeszcze kilku twardzieli gotowych na takie wyzwanie.Mieszkam w Drezdenku,woj.lubuskie,do zachodniej granicy mam ok 80 km,a do celu 800km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawemot Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Hej. Ja też jadę na Elefantentreffen, tylko że z innej strony; z Anglii. Prawdopodobnie będę jechał sam Yamahą z koszem. Mam około 1300km do zrobienia. :crossy: Fajnie byłoby by się spotkać na miejscu. Jestem pewien że sporo ludzi z Polski się tam wybiera. A tak w ogóle to mam wolne miejsce w wózku jak by ktoś chciał się wybrać ze mną z Londynu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoswirek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witajcie! Jade z Wrocka, jesli chcesz to mozemy sie zbic w kupe. Koledzy z Krakowa tez jada, ale przez Czechy, nie wiem czy bedzie tam dobra droga? Oni jada w czwartek na wieczor. Ja myslalem o srodzie z przerwa gdzies w polowie drogi w niemczech. Nie wiem jeszcze jak jechac. A Ty jakie masz plany? Jesli chcesz to pisz na : [email protected] Pozdrawiam Motoswirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi