iguana Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 potrzebuje zaczepy do szybki i zaslepki do kasku agv model stinger sa na stronie internetowej za 10 dolcow ale nie mam karty visa zeby zaplacic a tylko taka mozna :/ jak ktos ma takowe czesci to pleeeseee o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iguana Opublikowano 11 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 te czesci moga byc tez od modeli Z9, R1, Strike, Stinger, Cobra, MR, Spectre bo sa takie same:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 Ja niestyty nie mam pojecia gdzie mozna te czesci zakupic. A mam podobny problem gdzie mozna zakupic szybki do kaskow Levior :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 I Airoh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 18 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2004 Do Airoha jesli sie nie myle czesci mozna kupic u mnie w Cz-wie w salonie Hondy :buttrock: (ostatnio mieli duzo tych kaskow wiec moze i maja czesci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 potrzebuje zaczepy do szybki i zaslepki do kasku agv model stinger sa na stronie internetowej za 10 dolcow ale nie mam karty visa zeby zaplacic a tylko taka mozna :/ jak ktos ma takowe czesci to pleeeseee o kontakt Hej' date=' zdaje sie, że generalnym importerem AGV na Polskę jest http://www.intercars.com.pl/r_praca.htm Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi