waldekgsxr Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Jan III Sobieski premium. Oo to chyba moje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Strasznie żałuję, że mnie nie było - siła wyższa, ale następnym razem obowiązkowo melduję się w Ridersie:) P.S. W moim temacie jest link do mojej fotki :crossy: - tak spełniając prośbę co po niektórych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 To jak robimy cos ??? o teraz przed sylwestrem pisac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 To jak robimy cos ??? o teraz przed sylwestrem pisac !!! Ja myśle ,że można coś w niedziele wyszponcić, jutro odpada zaczynam kurs na prawko :D:D a przed samym sylwestrem myślę ,że też bardzo czasu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 tak apropos, ten temat dotyczy spotkań w gronie motórzystów, tak mi się przynajmniej zdaje nazwa domyślna tego tematu chyba brzmi ustawki,spotkania w wolnych chwilach. tak więc może piszmy tego typu propozycje w tym temacie skoro już został stworzony. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 dokładnie... bo bezsensowne jest zakładanie oddzielnego tematu do każdego spotkania czy propozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 no ten tego...może jakieś ridersowanie w sobote,co? ja o 20 wybijam z uczelni.będą chetni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ciekawe rzeczy waćpan tu prawisz z tym ridersowaniem, do soboty co prawda do soboty jeszcze trochę czasu zostało, na razie mogę powiedzieć moją obecność mogę wyrazić procentowo, ów procent potencjalnej mojej obecności to na razie 75% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ej teraz jest snieg mroz moze uda nam sie ten kulig co merhu mowil wczesniej ale za bardzo sie pospieszyl bo pogoda figle platala wiec piszcie czy no na sobote ktos chetny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 To trzeba z Waldkiem zagadać... Chyba, że Ty zgłaszasz się do zaprzęgu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hajo ja moge mieć zaprzęg ;D Ursusa się odapli i będzie szedł jak strzała :] tylko sani ciut braknie ale gdyby zagadać do jednego sąsiada to może za flaszke by pożyczył ;] i już jest frajda ale jak tam chcecie :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Oj tam... Sanki to każdy jakieś ma, albo ze strychu wyciągnie, albo od młodszego rodzeństwa jak ma... Ale wleczenie cięgnika nie wiadomo gdzie to też bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Panie i Panowie, jeżeli mamy ridersować w sobote to odrazu by sie moje imieniny opiło które mam 19stego :P lepiej wcześniej niż wogule ;) JESTEM ZA SOBOTĄ :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Panie i Panowie, jeżeli mamy ridersować w sobote to odrazu by sie moje imieniny opiło które mam 19stego :P lepiej wcześniej niż wogule ;) JESTEM ZA SOBOTĄ :buttrock: To i od razu moje urodziny, bo mam 16.01 :icon_exclaim: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Możemy jeszcze zrobić poprawiny moich imienin 19.12 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi