tomulus Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Zauważyłem na Aledrogo oferte sprzedawcy ze Staniszczy Małych www.skmotor.otomoto.pl W związku z moim zainteresowaniem jego ofertą chciałem zapytać czy macie jakieś doświadczenia z tym gościem. Może coś słyszeliście. Może powinienem odwiedzić innych handlarzy z Opolszczyzny??? Będe wdzięczny za sugestie :notworthy: Edytowane 9 Grudnia 2008 przez tomulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 w Klb jest Artur Dąbrowski KLIK Moja cebula jest od niego, znajomy ma już od goscia drugie moto i jeden skuter i jest bardzo zadowolony, z tym, ze ceny ma dość wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz S. Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Byłem tam raz oglądać motorki.Moje stwierdzenie.Są to motocykle sprowadzane bodajże z Belgi,stan techniczny(silnik,rama itp.)ogólnie dobry.Na moje oko są to pojazdy które nie były garażowane,więc takie ślady jak śniedź,rdza,nie za dobra jakość chromów nie są im obce.Po prostu są to motocykle do dopieszczenia w czasie zimowych wieczorów. Pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Także byłem w staniszczach i zgadzam sie z poprzednikiem .. do dopieszczenia chociaz niektore modele ma całkiem przyzwoite ale niektore nie za bardzo....Najlepiej smemu jechac wkoncu jazda moto to przyjemnosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBINSONADA Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) w Klb jest Artur Dąbrowski KLIK Moja cebula jest od niego, znajomy ma już od goscia drugie moto i jeden skuter i jest bardzo zadowolony, z tym, ze ceny ma dość wysokie. Też mam już drugi motocykl od Artura i jestem bardzo zadowolony,do dzisiaj jeżdże do niego na przeglądy,pomimo,że mam do Kluczborka około 100km.Polecam :lalag: Edytowane 30 Maja 2009 przez ROBINSONADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi