Masza Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam wszystkich motocyklistów! Niedawno zalogowałam się na forum, więc wypada się przedtawić. Jestem Maryśka i to mój pierwszy sezon na motorku - w końcu już nie jako plecaczek :icon_biggrin: Jeżdżę moją ukochaną Honda Shadow. W garażu od dłuższego czasu remontuje się Junak M-10. Mam nadzieje, że nim też kiedyś w końcu wyjadę. Pozdrawiam wszystkich :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam ;>, to tak jak ja pierwszy sezon na konkretnym moto ;>>, wczoraj dopiero pierwszą impreze zaliczyłem ;], poZdro może będzie okazja na wiosne polatać razem :) Lewa Łapa w Góre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jeżdżę moją ukochaną Honda Shadow. W garażu od dłuższego czasu remontuje się Junak M-10. O kurcze... czyżby Merh zmienił płeć?? :P Przepraszam :) Witamy koleżankę!! Zapraszamy do wspólnej jazdy i przygody!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam serdecznie i życze miłego Forumowania. Od razu ostrzegam że zaraz zlecą sie "Sępy" więc szykuj fotki w bikini lub bez, linki do NK itd. :biggrin: Pozdrawiam Claudio Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Do haja ja też tak pomyślalem na poczatku.WITAMY SERDECZNIE NOWA MOTÓRZYSTKE.Ja narazie jako plecak uuuu ale to nic trzeba coś zakupic wiec wszystko dojdzie z biegiem czasu ale tak po za tym dlatego jezdze bo lubie tych motocyklistow. Atmosfera jet super. Jednak trzeba przyznać mi racje ze gdyby tu nie pare osob to iprezy nie wygladaly by tak jak wygladaja np JOAŚKA DAREK MIKOŁAJ MAJUSZ i wiele innych ale dzieki nim sa tak wspaniale imprezy organizowane, w swoim imieniu wam bardzo dziekuje pozdrawiam :))))) PS:MAM nadzieje ze tak jak mowiono ze bedzie organizowane cos w zwiazku z WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY Edytowane 7 Grudnia 2008 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 [...]zaraz zlecą sie "Sępy" Niedziale Klaudiusz, niedziela ...... Troszke z opoznieniem, ale .... powitac kolejna motonitke i jak nakazuje tradycja, prosze o zalaczanie fotek/podawanie linkow do nich :icon_mrgreen: * Pragne zaznaczyc ze zdjecia sa potrzebne do oceny Twojego zaawansownaia w motocyklizmie i dalszej Twoje edukacji w tym kierunku, jak rowniez bezstresowej Twojej tu bytnosci :clap: :buttrock: Wiec ..... wszystko dla Twojego dobra :lalag: * niepotrzebne skreslic Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 witam hihi ale musimy widac koleżankę czytac uczyc :clap: :buttrock: post powitalny jest pod TYm co napisałas ale witam i zapraszamy do zabawy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 noo Paruzel poruszył świetny temat :) Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, trzeba też będzie zorganizować motórzystów ;] ale Paruzel jesteś niezwykłym plecakiem bo jedziesz do przodu mimo tego że twarz masz odwróconą do tyłu :D +kamera ;p... PozDro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Przynajmniej kierowca no i ja mam dobre oparcie i jestesmy wyprostowani czyli zgodnie z zaleceniem ortopedy - byly to plusy a minus nie widac co sie dzieje z przodu no zle trzymanie w skretach hehe.No plecak to plecak wiesz ktos musi wziac takiego plecaka tzn jak chce ale ja narazie jestem od informowania wszystkich o takich akcjach no i archwizowania wszytskiego, no i rozpowszechnianiu zgromadzonych materjałów Dalej filmiki sa zawaliste tylko kamere reperuje a wtedy nic lepiej nie bedzie wygladalo :))) A po za tym to trzeba przyznac ze chyba filmiki beda zawaliste chodz aparatem ale wynagradza to nam jakosc waga no itp hehe:)) pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2008 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 na w końcu ktoś musiałby się i tak takimi sprawami zajmować :>> a filmiki napewno extra wyszły ;] napewno jesteś dobrym plecakiem ;p, ja tez miałem plecak wczoraj ale bardziej tradycyjny ;) pzdR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nie słuchaj ich :icon_mrgreen: Panowie no tak na 1wszy ogień te teksty... :icon_mrgreen: Przecież wiadomo że najpierw ja foty na email musze dostać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 foty??? eee, trzeba iść z biegiem czasu :> ja poprosze filmik z kamerki :) najlepiej z jakąś dobrą muzyką ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 foty??? eee, trzeba iść z biegiem czasu :> ja poprosze filmik z kamerki :) najlepiej z jakąś dobrą muzyką ;p Eh wy młodzi, tylko filmy by oglądali :icon_mrgreen: W zdjęcie możesz się wpatrzeć i wydobyć różne cechy jakich nie zobaczysz w filmiku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Eh wy młodzi, tylko filmy by oglądali :icon_mrgreen: W zdjęcie możesz się wpatrzeć i wydobyć różne cechy jakich nie zobaczysz w filmiku ;) Młodzi? ;D odezwał się Pan w podeszłym wieku xD, jak chce coś zobaczyć to zatrzymam sobie filmik i się wpatrzę. Na filmie możesz zobaczyć zmysłowe ruchy ,których nie zobaczysz na foto :D Edytowane 8 Grudnia 2008 przez Trauma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Co panowie się tak tych fotek uczepiliście:) Przecież dziewczyna na motocyklu to już żadna nowość... nie te czasy. Dzięuję za miłe powitanie :wink: A pomysł z Wielką Orkiestrą jest fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi