kawka21 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 APRILIA SR 50 (Di-tech) Rok prod: 2002 Skuter jest po Tuningu V-max wynosi 110 km/h Zarejestrowany w PL Ubezpieczony ( do kwietnia 2009) Przegląd Techniczny- bezterminowo SKUTER MA USZKODZONY SILNIK (pękniety pierścien na tłoku) Dane techniczne: - silnik jednocylindrowy (chłodzony cieczą) poj. 50cm - wtrysk paliwa (Di-Tech) spalanie równo 2,5 l na 100 km - dozownik oleju - hamulec 2x tarczowy - koła 13 cali - oryginalne Lusterka Skuter jest po Tuningu !!! - bez blokad !! (jego przedkosc maksymalna wynosi 110 km/h) - szybszej Aprili niz moja jeszcze nie trafiłem :) - Lepsza od Suzuki Katana i Peugeota SpeedFight - ma białe kirunkowskazy (przod i tył) - ma nową swiecę zapłonową !! CPR8E oraz wtrysk !!! - nózke boczną !!! - akumulator bezobsługowy (żelowy) !!! (MA 3 MIESIACE) Skuter ma rysy od normalnego uzytkowania :icon_arrow: Aukcja tego skutera: http://www.allegro.pl/item495790740_aprili...uszkodzona.html nr kontaktowy do mnie: 790 - 328- 100 w godzinach od 9-20 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi