deem Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam. CB 1100 trafia w mój gust. Faktycznie chłodzenie silnika wygląda na olejowo - powietrzne. Obawiam się tylko ,że to koncept ,który może nie wejść do produkcji. Evo 6 - też mi się podoba, nie wiem ile ta bestia ma pojemności ale V-max i B-king miałyby ostrego konkurenta. :cool: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 A żałuj, oj żałuj ;) Wszystko przede mną... :D Evo 6 - też mi się podoba, nie wiem ile ta bestia ma pojemności ale V-max i B-king miałyby ostrego konkurenta. Biorąc pod uwagę, że to silnik od goldasa, to jeśli nic nie zmienili, to wychodzi 1.8 lytra :buttrock: ...więc fałmaxy i bikingi mogą mieć nie tyle konkurenta, co godnego pogromcę :icon_twisted: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 jakiś taki oldtimerowaty wygląd... coś nie dla mnie :P A przecież o to chodzi :cool: Laik by przeszedł i powiedział, że to ma 20 lat :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dziś się dowiedziałem, że EVO6 ma mieć ponoć automatyczną skrzynię biegów. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dziś się dowiedziałem, że EVO6 ma mieć ponoć automatyczną skrzynię biegów. No to nie jest zbyt dobra wieść :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No właśnie nie jest, ale z drugiej strony, to ma od 0-100km/h rozpędzać się szybciej niż Bugatti Veyron, więc wątpię czy człowiek byłby w stanie nadążyć z tym całym cugiem :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja tam się już zapisuję na EVO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tez bym sie chciał zapisać, tak co by mi jedną odłożyli a kupił bym ją jako nówkę choćby w roku 2050 :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi