Cezary Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 http://www.bikepics.com/members/subbar/08gsf650/ - zobacz sobie na zdjęcia mojego z crash-padami PUIG (koszt około 500 zł) z prawej strony przy polozeniu moto uszkodzisz tłumik i lusterko z lewej lusterko - ewentualnie przy tym mozna uszkodzic klamki - przy mocniejszej przewrotce porysuje się czacha czołowa w części górnej. Obawiam się że skutki będą podobne w 650S i gsxf przy założeniu że masz crash pady i tu i tu. Plastiki są dość mocne jednak lakier na nich już nie - ewentualne dorobienie lakieru jest stosunkowo drogie bo mój niebieski kolor jest lakierem 4 warstwowym. Pozdrawiam Bartek W istocie. Mam czarno-srebrnego i muszę stwierdzić, że lakier jest wyjątkowo powiedzmy beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi