Merh Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 ja proponuje 30.11.08 w sobote.oczywiscie jesli nam snieg nie stopnieje.pytanie teraz-kto ma samochod w miare terenowy,bo kunia zapewne brak..gdzie moze sie odbyc takowy rajd ze sankamy..? kazdy sobie na miejsce dojedzie na 4 kołach(wedle uznania) a po porzadnym kulygu walimy do baru z wieczora.o! takie moje zapatrywania na przyszly weekend. prosze podac mi teraz jakas trase zasniezoną i dosyc dlugą.lasy kozłowieckie chyba nie sa za bardzo zasniezone,co? najmlodszych nie pytam o zdanie i prosze mi sie tu nie udzielac.nie potrzebuje smietnika. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja dwa lata temu byłam na Bratniku. I przejazd był przez lasy Kozłowieckie itp. itd. W każdym bądź razie trasa dość długa, ale można było sobie samemu ją ustalić, albo przynajmniej podać jakieś konkretne godziny, w których ma się owy kulig odbyć. Poza tym konie i sanie mieliśmy wynajęte (wraz z woźnicami) i z tego co pamiętam dość tanio... Jeśli byłby ktoś zainteresowany to mogłabym się dowiedzieć dokładnie od kogo były konie i sanie wypożyczane i za ile ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 logiczna odpowiedz-dowiedz sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Merhu mój drogi, ale żeby nie było zimno podczas kuligu to trzeba by było wcześniej coś 40 % - wego rozpracować :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 no to pisze wyraznie ,ze jak juz zmarzniemy,to na rozgrzanie do baru.. czekam na odpowiedz wie viel fur sanky :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 A po co do baru?? W barze wódka będzie ciepła :P i droga :P A tak na świeżym, rześkim powietrzu... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ludzie, przecież Waldemar ma ponoć quada :icon_biggrin: kto tam ma z nim kontakta niechaj podpyta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 nie chce zapeszac... ale od środy ocieplenie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Hm.. Pan do którego dzwoniłam w sprawie kuligu 'lekko' się zdziwił, że już do niego dzwonię. W każdym razie jeszcze trzeba poczekać, bo: 1. Nie ma przygotowanych sań. 2. (najważniejsze) Brak śniegu! Jednak sytuacja się przedstawia tak, że wynajem sani wynosi w granicach 50-60 zł, a tam się mieści może z 4-5 osób. Można będzie negocjować jak będzie wielu chętnych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 w sumie 30 to fajny dzien jest w ekipie ANDRZEJ? PEWNIE SIE ZNAJDZIE ja w sobote troszke baluje ale moze dał bym rade ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 fakt faktem...sniegu nie bedzie ;/ nie udany baleeeeet... :D ale w razie czego wiemy ze jest kuń,sanki so i bedzie jazda jak bedzie Gazda :) w piatek,jesli ktos nie trafił na podsumowanie..,pijemy za nieudany kulig :D zapraszam.z checia powtorze ostatnie .. swietowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Będę o ile ktoś mnie przenocuje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi