Vale46 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 I jednak do tej pory tak jest...dzięki za pocieszenia ale ja jednak mam 14 lat i nie jestem dość masywny a kolega nie zawsze ma czas:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacjo Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 lżejszego moto nie znajdziesz raczej... no chyba że minibike, ale wątpie byś reflektował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vale46 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 NO raczej nie,a jak jest z silnikiem jest awaryjny czy raczej nie?? Nie wiecie ile może kosztować opłacenie i przerejestrowanie takiego motorka.Mam na myśli opłaty gdybym brał motor na siebie(jestem nie pełnoletni)czytałem,że nie ma problemu tylko,są większe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Większe koszty ? Jedynie ubezpieczenia bo nie masz żadnych zniżek. Zarejestruj na rodzica który ma zniżki w ubezpieczalni, będziesz płacił stawkę pomniejszoną o zniżkę, a na Twoje konto będzie leciała zniżka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacjo Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 każdy silnik da się zarżnąć, zwłaszcza w motorowerze...także jak zdobędziesz dobry egzemplarz to będziesz zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vale46 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Właśnie o to chodzi że mama nie ma prawa jazdy,tata za granicą więc myśle że rejestracja na siebie jest dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba405 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam. Jestem posiadaczem Rg 80. Bardzo polecam Ci forum www.rg80.xx.pl którego sam jestem użytkownikiem. Jest to forum głównie o Rg 80 ale o 50 też znajdziesz ciekawe informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi