leszek88888 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 jeśli tylko nie ma zakazu krążenia po rondzie, to wolno to robić- jak się uprzesz to i cały dzień możesz. Słyszałem , że gdzieś są takie zakazy- specjalnie postawione przed rondem znaki. Bo ludzie celowo krążyli i wytwarzali korki. Krążyli bo nie mieli gdzie zaparkować, wysadzali pasażera - on robił zakupy czy co tam, a kierowcy w tym czasie krążyli po takim wielkim rondzie, bo zatrzymać się nie było gdzie. Sytuacja chyba miała miejsce gdzieś w UK - nie jestem pewien. Myślę że po 10 min już się będzie w głowie kręcić od tego krążenia po rondzie i nikt mądry tak nie robi :biggrin: Chyba że raz w tą stronę drugi raz w drugą na rondzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 http://poboczem.pl/news/jak-on-tam-wjechal...z_nazwy,2957785 sam sie tego nie nauczyl, chyba ale czesto tak jest ze instrukory ucza "cwanej" jazdy, zeby nie zawalac drog. tylko jak widac zapominaja gdzie granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi