Kefir/1989 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 no poj**ani ludzie są na tym świecie ale to od razu skojarzyło mi się z jednym odcinkiem kryminalnych jak było że koleś rozciągał linkę i głowę motocykliście urwało. Ja miałem podobny przypadek jechałem quadem w kasku crosowym po wsi do tego gdzie mieszkałem kiedyś i dwóch gówniarzu chlustneło wiadrem z wodą z jakimiś środkami chemicznymi prosto mi w oczy uderzyłem w słupek od płotu i przeleciałem przez kierownicę. :banghead: Potem dorwałem tych gówniarzy i przekopałem :biggrin: . Psy przyjechały ale najlepsze było to że dali mi mandat za jazdę bez papierów a im nic nie zrobili :banghead: . a ja miałem uszkodzonego quada i leczenie u okulisty + to że teraz gorzej widzę na jedno oko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi