Skocz do zawartości

Punto 2003 1.2 60 km.

nowy011
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pozwoliłem sobie tu zamieścić, może ktoś szuka auta

.

Samochód za pare miechów będzie mi w ogóle nie potrzebny........... bo jak będzie 2 x dziecko , pies ,żona i wózeczki ......... to jak nie sprzedam fiata trza będzie hak i przyczepke kupić... :icon_eek:

a o to pare info

-pierwszy właściciel od nowości

-kraj zakupiony w grudniu 2003

- 3 drzwiowy

-silnik 1,2 8v benzyna 60 koniarzy..... ( 146/h zarejestrowane przez under cover policja Grójec ... idzie)

-spalanie miasto Wawa srednio 6-7,5 litra ,trasa 5-6 do 120/h

-przelot 95 tysi..

-w marcu trza wyminić olej.syntetyk ( nie bierze oleju)

-nowy 2008 aku Boscha

-wyminiony teromstat , tłumik , który przerdzewiał i odpadł

- bordo metalicccc

-wersja active , zderzaki lakierowane , 2 x poducha przód ( mozliwość odłaczenia poduchy pasażera), komputer pokładowy, elektryczne szyby przód, alarm z centralnym zamkiem, koła 14 calowe ( były też 13 cali) ziomwe opony kpl. ( ten sezon wystarcza)

-dodatkowo radio CD Sony + głośniki Xploida tył.

-wyminiłem na zime teraz wycieraczki na Bosha ... karwa kosztowały mnie troche

- dodoatkowo co ma to REGULACJA FOTELA I KIEROWNICY...taka wersja była mi potrzebna , bo mam 190 wzrostu ...i mały duży może smigać nią bardzo przydatny gadżet

-auto bezkolizyjne , w sumie bez awaryjne ( nie licząc tłumika który odpał na trasie w Glinojecku)

Wady

- niestety posiadam cześć faktur przeglądowych mogę je odkopać z Ital-Motu gdzie go serwisowałem przez pierwsze 2 lata gwarancji,.,. Poprostu miałem włamanie do samochodu , wyrwali mi boczą szybe i zaj**ali co było pod reką ,, miałem przegląd robiony i poszło z teczką .. no i poszło radio , nawet qrwa drobne z popielniczki mi zaj... fajnie... Posiadam jeszcze jakies inne faktury dotyczące wymian olejów klocków i hmm to co zrobiłem.. czyli terostat, tłumik..

- ma przelotu 95 tysi.. co prawda ostatnie 10 tysi dowaliłem przez ostatnie 5 misięcy.. w lato używałem motocykla i Toyoty ale i tak to nie zminia faktu ze tyle się nazbierało kilosów , no za jakies 10-15 tysi trza bedzie sprawdzić klocki

- rozrząd .. opinia jest taka ,że silnik bezkolizyjny ale przy 100 -120 zaleca się wyminić rozrząd. także też trza będzie pomyśleć.

-poci się silnik pod uszczelką dekla.. normalna sprawa w fiatach.. dlatego nawet nie myje silnika jest tak jak jest .

-lakier... karwaaaaaaa ma pare odprysków minimalnych na masce ,,kamyczki" noo z 2 - 3 sztuki

- zderzak nie wiem jakim sposobem jest lekko od odłu zarysowany

- sa rysy przy zamku na drzwiach , ( sasiad mi załatwił tak pod pracą nosząc kartony z magazynu..palant)

- no i popis mojej żony czyli przycierka boku na długości jakiśś 40 cm.. zakończona na nadkolu z uszczerpkiem 1 cm. lakieru ... jest pozostawiony na boku lakier nie jest to jakieś wielkie wgniecenie , możliwe ,że po spolerowaniu nie bedzię dużego śladu..

Cenie na 15 tysi... bezzzzzzzzzz tiaargiufffff

pisac na gg2834613

lub fon coll 0-793-076-011

http://otomoto.pl/fiat-punto-fl-activ-3d-C6901642.html

Oki sprawa już nie aktualna .......można wywalic temat do oczyszczalni

Edytowane przez nowy011