PARUZEL Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam mam ogłoszenie dnia 11.11.2008 <wtorek> o godzinie 11 zbiórka na lotosie, więcej info będzie podane na miejscu. Co do prowiantu np. kiełbasa,chleb,napój, %%%% każdy w swoim zakresie. Dozobaczyska jutro na lotosie pozdro :biggrin:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 w razie watpliwosci...temat zatwierdzony przez zgromadzenie w barze lubartowskim :biggrin: KAZDY! mile widziany! tyle w temacie. w raze czego kontakt na 695761856 . spam karany bedzie chlostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 szkoda że się tak późno dowiedziałem ;/ nie miałem jak na kompa się dostać kurde a bym przyjechał na bank ;/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Szczery i ogromny szacunek dla tych, którzy dziś po 17 jechali przez nasze urodziwe miasto! :icon_biggrin: 2 stopie Celsjusza....!? :icon_mrgreen: :clap: (Tych, którzy akurat po 17 nie jechali przez Lubartów, a ogólnie byli na motocyklu też podziwiam ;-)) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Wypad bardzo udany, świetna pogoda i sporo nas było... aby tak dalej to i do końca grudnia pociągniemy :icon_biggrin: Poniżej link do fot: http://picasaweb.google.pl/cobra74pl/11112...nowiecIOgnisko# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 czesc sie rozjechała sie np.do łucki,wiec nie bylo pełnego składu.nie wiedziałem ze bedzie parada :evil: ja dopiero wrociłem :crossy: -1 na dworze,ale od Lonki zawsze wracam rozgrzany... ...nie ma jak goraca kawusia :crossy: wyjazd naprawde udany.moj ostatni w tym sezonie.jutro wymuje serducho,bo juz za duzo oleju żłopie.w ten weekend proponuje integracje w jakims ,wiekszym niz włoska,barze.co wy na to? ta forma byla testowana wczoraj.wszyscy wyszli zadowoleni(poza abstynem-kierowcą Majuszem). jakies propozycje lokali? i bardzo cieszy fakt dołączenia nowego,otwartego na ludzi,kolegi z forum.przez sezon spokojnie nabierzesz pewnosci i wprawy. ...wydaje mi sie ,ze gdzies CIe juz widziałem.ze gdzies z Toba gadałem...moze jakis zlot ,czy co...tak czy tak... zapraszamy wszystkich do wspolnych wypadów :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ehhh no najmłodszy ma zawsze przej.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 i ja zaświadczam, że wylot/spotkanie bardzo udane!!ja również w najbliższym czasie "zimuję" motór i koniec jeżdzenia, ale zawsze zostaje puszka, aby dojechać do Lublina :crossy:PS: jak ja jeszcze mam siłę by pisać!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 i ja zaświadczam, że wylot/spotkanie bardzo udane!!ja również w najbliższym czasie "zimuję" motór i koniec jeżdzenia, ale zawsze zostaje puszka, aby dojechać do Lublina :buttrock:PS: jak ja jeszcze mam siłę by pisać!!?? Dobrze że rano miałeś siłę żeby jehowych zagiąć jednym stwierdzeniem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz250ts Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 sezon uważam za nie zamknięty :)zakładać kalesony i dalej śmigamy.wyjazd był udany :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No dobrze prawi, sezon trwa cały rok, jeżeli śnieg spadnie to trzeba się będzie przesiąść na zaprzęg z koszem i luuuu w zaspy, śniegi, lasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 i jak zwykle!! takie to jest planowanie z Wami...miało być dookoła komina koło ciepłowni w lubartowie i do wólki rokickiej, a wyszedł kazimierz i janowiec :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ogólnie spoko wyjazd z motorkiem jestesmy dopiero 2 tyg ale myślę że za juz na sezonie będę trzymał "stała predkość" dzieki z wypad naprawde jestem pod wrażeniem organizacji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 jakiej organizacji??!! :clap:w planach nie było mowy o Kazimierzu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 jakbym wam pokazał hondolota po 7 godzinach pracy...to byscie sie zdziwili :D moj sezon stoi.jedynie w junaku nadzieja,ewentualnie w szybkim dostaniu nowych pierscieni na 20letni tłok. wnetrze silnika mnie zadziwiło.zero luzów :) bedzie zyc :) reszta motura poddana bedzie ostrej modernizacji.wszystko wyjdzie w przyszym sezonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi