JOAŚKA Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 POWITAĆ!Szanowni mieszkańcy Lubelszczyzny! ( innych części Polski i Świata również :biggrin: ) Jako,że nadchodzi wielkimi krokami dłłłłłłłłłłłłłłłluuuuuuuuuuuuugiiiiiiiiii czas odpoczynku 08--- 11.11 2008r.rodzi się pytanie - Siedzicie w domu czy integrujemy się? :icon_eek: Żeby nie wypaść z wprawy proponuję drugą opcję czyli integrację bo to dobrze wychodzi Grupie i jeszcze lepiej na Grupę działa.W dziale L.S.M podałam swoją propozycję ale każdy ma prawo głosu.Także o ten głos Wasz poproszę.Kto chce, może ma czas i finanse i posiada nieodpartą ochotę ŚMIANIA się w większym gronie dajcie głos :banghead: Pozdrawiam --- Joaśka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 to morze gdzieś blisko na ognisko i :crossy: :cool: na 1 albo na 2 dni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Daleko, blisko, jakie to ma znaczenie, chodzi o to żeby się spotkać, pogadać, pomarudzić, ponarzekać, pośmiać sie z siebie i innych. Tak czy inaczej, zjechać się trzeba, mam trzy miejsca wolne w samochodzie. W razie wyjazdu mogę chętnych zabrać z Lublina i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 paruzel mówi że ognisko zrobi u siebie na działce to można tam zajechać jak by co mówił że na 2 dni jak byśmy chcieli to jak morze być :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Bartek!!Ktoś Ci juz pisał!!nie morze tylko możemorze to akwen wodny!!jeśli chodzi Ci o znaczenie "chyba" to sie pisze może przez ż z kropką!!ściągnij sobie przeglądarkę ze słownikiem ortograficznym!!polecam FireFoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 spokojnie pisz na temat a nie o mojej ortografii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ale to kuje w oczy po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 i jaki sens tematu "ilu nas jest" skoro kto miał sie odezwac to sie odezwał i tyle...10 stron spamu.nic wiecej.nikt si enie udziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 i jaki sens tematu "ilu nas jest" skoro kto miał sie odezwac to sie odezwał i tyle...10 stron spamu.nic wiecej.nikt si enie udziela. Zapadli w sen zimowy .......................... ale jak napiszesz że browar będzie za darmo szybko się obudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) ...Ktoś Ci juz pisał!!... akwen wodny!! ......ściągnij sobie przeglądarkę ze słownikiem ortograficznym!!polecam FireFoxaKtos ci już pisał, że akwen to zbiornik wodny? Nie wydaje ci się, że zbiornik wodny nie może być już bardziej wodny niż jest?... kuje w oczy ...Raczej kłuje.Oczywiście, ściągnij sobie przeglądarkę ze słownikiem ortograficznym :eek: .pzdr Edytowane 6 Listopada 2008 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 :eek: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: hihih ja tez potrafię literówki robic i nie czepiac sie i nie grysć hihihihih :icon_razz: :icon_mrgreen: brak odpowiednich znaków jest specjalny i zamierzony :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ludu jeżdżący miast i wsi, jest już środa a co z tego wynika wolne się zbliża, więc jak z tym wyjazdem??? Kto byłby chętny?? Jeżeli byłaby to impreza z z noclegiem, np.: z soboty na niedziele albo jakoś tak to imprezkę połączy się z chwilowym wyjazdem delegacji na zebranie Panther i po powrocie podzielimy się wrażeniami. Myślę, że w miarę sensownie przedstawiłem sprawę. Jeżeli nie to pisać, postaram się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Ktos ci już pisał, że akwen to zbiornik wodny? Nie wydaje ci się, że zbiornik wodny nie może być już bardziej wodny niż jest? Raczej kłuje.Oczywiście, ściągnij sobie przeglądarkę ze słownikiem ortograficznym :D .pzdr Powtórzenie nie jest błędem jeśli jest użyte świadomie w celu podkreślenia czegoś (np: cofać do tyłu, ale w odpowiednim kontekście).Polecam wypowiedź prof. Jerzego Bralczyka (filolog, językoznawca), która jest odpowiedzią na publikacje Wojciecha Cejrowskiego o języku polskim ( http://pl.youtube.com/watch?v=wYZcVoIhsno ) , nie mogę znaleźć tego na Youtube tak na poczekani, ale oglądałem. :D Jeśli chodzi o "kłucie" to masz rację. Mam przeglądarkę ze słownikiem i podkreśla mi "kłuje" co mnie zdziwiło, wiec użyłem słowa "kuje" co oznacza m.in. kształtowanie metalu, ale zrobiłem to nieświadomie :)Pozdrawiam :) Edytowane 6 Listopada 2008 przez Hajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dupa jest dupą a bąk bąkiem, który z niej wychodzi ale to do tematu niczego nie wsnosi :biggrin: Potrzebne są konkrety co do najbliższego weekendu. Żeby ludzie wiedzieli czy coś planować czy nie. łot tak rzekłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja dalej nie mam moto:( Wiec raczej odpadam... Chyba, ze mnie ktos zabierze, hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi