klaudia01111 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Mam Yamahe WR 250 R. Moje GG 10348983 . Mam ją od września 2008 r..Chętnie wymienie spostrzeżenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eulem Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) Witam! Ja od kwietnia mam swoją WR'kę R'kę (nówkę :) ) i w terenie zrobiłem dopiero 1.000 km. Połamana noga - właśnie na niej - nie pozwoliła na więcej. Moje spostrzeżenia na dziś:- siodło na 91 cm - minus - mam 174 cm i jest o te 5 cm za wysoka- lusterka - w terenie obrywają od krzaków i zarośli, trzeba często dokręcać- zamek kasku przy motorze - przestał działać po drugim zamknięciu- mały zbiornik paliwa - ca 130 km i muszę szukać stacjia reszta to same plusy. Jednym z najważniejszych to fakt, iż motorek na wtrysku, lekki prowadzi się świetnie i gorąco go polecam.Jeśli macie pytania, pytajcie... Edytowane 30 Października 2008 przez Eulem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Hey!Proszę pisać w istniejących tematach. Np. : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=66180&st=100 Pzdr, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi