Skocz do zawartości

Piękna Honda Shadow w pełnej opcji

Barthos_SD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam do zaoferowania piękną i zadbaną Hondę VT 600 Shadow rocznik 96 (kupiona w polskim salonie - nie sprowadzana). Zarówno stan techniczny, jak i wizualny motocykla, jest bardzo dobry. Oznacza to, iż lakier jest fabryczny (bez zarysowań) , chromy są nieskazitelne i pięknie błyszczą, a silnik pali od dotknięcia i pracuje równiutko wydobywając z siebie niepowtarzalne brzmienie (kwintesencja silnika V-2)... Motocykl był serwisowany regularnie, przy użyciu wysokiej jakości płynów i podzespołów (np. olej w pełni syntetyczny przeznaczony specjalnie do silników V-Twin (Bel-Ray), czy zalecane przez Hondę świece NGK). Poza tym motorek był rzecz jasna cały czas garażowany.

Dodatkowo, motocykl jest wyposażony we wszystkie możliwe dodatki, są to:

- pojemne i eleganckie sakwy marki Held

- wałek narzędziowy (tzw. piórnik - stanowiący komplet z sakwami - również firmy Held )

- gmole

- spacerówki chromowane ze złotym logiem Hondy ( eleganckie i przydatne na trasie by móc się wygodnie usadowić na motocyklu)

- oparcie dla pasażera (tzw. sissy bar)

- szyba ( bo pozycja na chopperze, choć wygodna, przeczy aerodynamice :buttrock: )

- chromowana osłona chłodnicy (dodatek przeznaczony do tego konkretnego modelu)

- alarm (bezpieczeństwo przede wszystkim :icon_twisted: )

Motocykl można zobaczyć na żywo w Dąbrowie Górniczej - Ząbkowicach (woj. śląskie).

Zapraszam serdecznie do obejrzenia motocykla na żywo, samodzielnej jego oceny i jazdy próbnej. Proszę jednak o wcześniejszy kontakt telefoniczny pod numerem 506133593. Ewentualne zdjęcia wyślę na życzenie na maila. Motocykl był co prawda wystawiony na stronie otomoto.pl za 12 000 zł, ale biorąc pod uwagę porę roku, cena ostateczna jest DO UZGODNIENIA. Myślę, że można się zawsze jakoś dogadać, a dla konkretnych forumowiczów przewiduję dodatkową zniżkę na zakończenie sezonu. Na koniec pragnę zapewnić, iż jestem osobą prywatną (nie zajmującą się handlem motocyklami) i sprzedaje własną maszynę, o którą dbałem, i która dotychczas bezawaryjnie mi służyła.

Pozdrawiam serdecznie

Bartek