tytus111 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 witam. koledzy, pytanie mam takie: czy da sie wymienic simering od strony sprzegła w crm 125 bez rozpoławiania silnika?? mysle ze sie da ale zapytam bardziej doswiadczonych.prosze jeszcze o numer tego simeringa bo u mnie w manualu nieczytelny :icon_razz:dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzynek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) witam. koledzy, pytanie mam takie: czy da sie wymienic simering od strony sprzegła w crm 125 bez rozpoławiania silnika?? mysle ze sie da ale zapytam bardziej doswiadczonych. prosze jeszcze o numer tego simeringa bo u mnie w manualu nieczytelny :( dzieki Teorytycznie da się go wydłubać np ja tak w KTM taty zrobiłem i jest wszystko git tyle że z simeringa zostało mała kupka czegoś czego raczej niemożna był nazwać simeringiem :P Ja bym tam polecał jednak rozebrać silnik. Powodzenia :D :lalag: Edytowane 18 Listopada 2008 przez Dzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi