Piotr_27 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) W zasadzie nie używam, więc myśl mnie czasem taka nachodzi, żeby może sprzedać lub zamienić bo więcej na olej w sezonie wydaję niż na bezynę :buttrock:. Chętnie przemyślę propozycję zamiany na enduro lub skuter lub inne luźne propozycje. Możliwe dopłaty w obie strony i zamiana na motocykl o małej pojemności (taki jakiś mam gust dziwaczny ;, że lubię małe) 2001 rok, pierwsza rejestracja 2002, sprowadzony osobiście z niemieckiego salonu gdzie stał jako motocykl rozliczeniowy. Śladów dzwona nie stwierdziłem więc kupiłem. Aktualny przebieg około 19 tys km, książka serwisowa. Opony średnio zadowalające ale z moimi przebiegami to mogę jeszcze z 2-3 lata jeździć :) .Podgrzewane manetki, reszta standardowo jak w tym modelu: ABS, wtrysk, wygodna jazda i niskie spalanie. Edytowane 19 Października 2008 przez Piotr_27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław68 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam. Szkoda że chcesz się zamienić na motocykl o małej pojemności, ponieważ mam do zaoferowania Suzuki GSX 1200 Inazuma z 2000 roku. Chcę go zamienić albo na Hondę Africa Twin lub właśnie na BMW F 650 ale tylko wersja Dakar. Jeśli byłbyś zainteresowany to mogę dopłacić. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi