Skocz do zawartości

SUZUKI GSX-R 750 K1 w stunt psie lub na tor

Bandzior
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Motocykl: Suzuki GSX-R 750

Rok produkcji: 2001

Przebieg: ok 35 tys. (silnik ok 15 tys.)

Zarejestrowany, ważny przegląd i OC.

Jestem zmuszony rozstać się z moim Suzuki, które od początku tego sezonu przerabiałem do stuntu, angażując sporo pracy i serca. Wcześniej przez rok udzielałem się nim na torze w Pucharze Polski, gdzie raz leżał. Nigdy nie oszczędzałem na częściach, wszystko wymieniane na czas. Z powodu braku czasu w tym roku b.mało jeżdżony.

Modyfikacje: przewody hamulcowe w stalowym oplocie przód/tył, zawieszenia Wilbers z przodu i tyłu, półka z wysoką kierownicą Spiegel, hand brake z drugim zaciskiem na pompie od GSXR1000, przełożenie 15/53z. na łańcuchu Afam, klatka Surface56, owiewka Acerbis Cyclope (światła z homologacją), filtr powietrza BCM, wydech IXIL, handbary Polisport.

Wartość samych dodatków użytych w tym roku do przeróbek >5000 pln

W razie potrzeby mogę pomóc przygotować motocykl do startów na torze (mam oryginalne kierownice, półkę i kpl nowych owiewek)

Sprzęt jeździ prosto, silnik igła. Dzięki precyzyjnym zawieszeniom i mocy idealnie oddaje dziką przyjemność z jazdy po ulicach. Doskonała i niedroga opcja dla planujących przygodę z torem.

Serwisowany, olej z filrem zmieniany co 1-2 tkm (mam niedrogie źródło)

Zdjęcie jakiś czas temu, więcej fotek prześlę mailem.

http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C06%5C24...331707-full.jpg

Cena do uzgodnienia (PW).

• 2 tygodnie później...