Bandzior Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Motocykl: Suzuki GSX-R 750Rok produkcji: 2001Przebieg: ok 35 tys. (silnik ok 15 tys.)Zarejestrowany, ważny przegląd i OC. Jestem zmuszony rozstać się z moim Suzuki, które od początku tego sezonu przerabiałem do stuntu, angażując sporo pracy i serca. Wcześniej przez rok udzielałem się nim na torze w Pucharze Polski, gdzie raz leżał. Nigdy nie oszczędzałem na częściach, wszystko wymieniane na czas. Z powodu braku czasu w tym roku b.mało jeżdżony. Modyfikacje: przewody hamulcowe w stalowym oplocie przód/tył, zawieszenia Wilbers z przodu i tyłu, półka z wysoką kierownicą Spiegel, hand brake z drugim zaciskiem na pompie od GSXR1000, przełożenie 15/53z. na łańcuchu Afam, klatka Surface56, owiewka Acerbis Cyclope (światła z homologacją), filtr powietrza BCM, wydech IXIL, handbary Polisport. Wartość samych dodatków użytych w tym roku do przeróbek >5000 plnW razie potrzeby mogę pomóc przygotować motocykl do startów na torze (mam oryginalne kierownice, półkę i kpl nowych owiewek) Sprzęt jeździ prosto, silnik igła. Dzięki precyzyjnym zawieszeniom i mocy idealnie oddaje dziką przyjemność z jazdy po ulicach. Doskonała i niedroga opcja dla planujących przygodę z torem.Serwisowany, olej z filrem zmieniany co 1-2 tkm (mam niedrogie źródło) Zdjęcie jakiś czas temu, więcej fotek prześlę mailem. http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C06%5C24...331707-full.jpg Cena do uzgodnienia (PW). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Oferta ważna tylko do końca miesiąca października!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi