Vector Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Zgadza się. Umnie nawsi jest taki przypadek, ze koleś jeździ bez prawka autami, traktorami itp. Jest o rok odemnie starszy, ale mniejsza z tym, no i popierdyla starym polonezem, jest lekko jebnięty, jak widzi bawiące się dzieci to zamiast zwalnia to dopier***a do pieca. Kiedyś nawsi się zdenerwowali i zadzwonili na policje, no a jak już łapią to wszystkich, i mnie też by złapali ale uciekłem bo dobrze znam swoje okolice i puzniej przez jakiś czas niewyjezdzałem w ogóle bo policja pare razy dzienie przejezdzała. No i tak to jest, ja jeżdze zdala od zabudowan itd niewadząć ani nieniszcząc niczego, a znajdzie się debil i wszyscy mają dym. Przpareaszam, ale mnie teksty powyżej rozbroiły :icon_twisted: Bez urazy oczywiście :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi