motopiratek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 pisac kto przyjedzie a nie jakies tam przechwalanki... bede ja z dziewczyna! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jesli nie bedzie bardzo zimno jeste Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 W którym miejscu jest dokładnie ten kościół :) To jest ten czerwony na przeciwko cmentarza :bigrazz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) myslalem ze w rajcu jest tylko jeden... Edytowane 18 Października 2008 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Może i ja wpadne.O której zbiórka? Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 To i ja wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 myslalem ze w rajcu jest tylko jeden... a może jakiś konkret co do godziny zbiórki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 a może jakiś konkret co do godziny zbiórki :notworthy: proponuje 17.20 na JET (?) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 proponuje 17.20 na JET (?) :) Pytanie wyraznie skierowane bylo do autora tematu :banghead: Slub jest o 18 wiec my musimy byc kolo 18.30 ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 myslalem ze w rajcu jest tylko jeden...pisac konkretnie a nie jakies tam przechwalanki... na wioskach bywa różnie i wolałem się upewnić, ale jak widać qrwa ciężko odpisać głupie TAK-dozobaczenia ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) pisac konkretnie a nie jakies tam przechwalanki... na wioskach bywa różnie i wolałem się upewnić, ale jak widać qrwa ciężko odpisać głupie TAK-dozobaczenia ;)ja nie Arek... nie wiem czy w Rajcu jest wiecej niz jeden kosciol... Najlatwiej bedzie sie spotkac okolo 18 pod kosciolem w Rajcu... Edytowane 18 Października 2008 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Z tego co widziałem było 20 motocykli - ktoś liczył dokładniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nie liczyłem co prawda ale wydaję mi się że było więcej niż 20... to się zobaczy mam nadzieję dokładniej na jakimś filmiku... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Ja się doliczyłam 20-stu motocykli i kostki przed kościołem do wymiany :) . Maciek musiał się nieźle napocić coby księdza udobruchać :) .Ale za to kawalkada motocykli robiła wrażenie. Edytowane 21 Października 2008 przez Astarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi