Gość Edie Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Udalo sie dzis za 3 podejsciem, ciesze sie tym bardziej ze wczoraj wybralem sie zapisac na dzisiejszy egzamin w Krakowie.Nie pisze teg aby sie chwalic, ale po to aby nabic sobie kolejnego posta :biggrin: PS: Mam nadzieje, ze jak ktos mnie zobaczy na motocyklu, czy w samochodzie nie pomysli : kto mu *** dal prawojazdy czy cus. I takich, nie wzbudzajacych watpliwosci kierowcow Nam zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Nie pisze teg aby sie chwalic, ale po to aby nabic sobie kolejnego posta :D No to muszę cie zmartwić bo w tym dziale posty nie są naliczane :icon_razz: Gratki zdania egz., za trzecim ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 gratulacje i wszystkiego dobrego na "nowej" drodze życia :icon_razz:)))))))))) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizzt Do'Urden Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Gratulacje ja dzisiaj też dałem rade :buttrock: Edytowane 4 Października 2008 przez Drizzt Do'Urden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 rowniez gratuluje No to muszę cie zmartwić bo w tym dziale posty nie są naliczane :biggrin: Gratki zdania egz., za trzecim ale zawsze ostatnio to w innych dzialach tez nie nalicza :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi