Hajo Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Mówcie sobie co chcecie... mnie podobało się bardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 mi sie takze bardzo podobało.dziekujemy wszystkim za przyjazd.frekwencja jak na impreze organizowana pierwszy raz...duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Mi też się bardzo podobało! ;-) Poza tym bardzo fajny ksiądz prowadził Mszę. Gdyby takie motocyklowo-religijne kazania, mówione przez takich księży, były w kościołach, to codziennie bym tam była! Aż miło słuchać! '(...) Jedźcie w pokoju (...)' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Udana imprezka, bez dwóch zdań. Szczególnie spodobało mi się żarełko :cool: Dawno nie jadłem tak dobrych placków :icon_mrgreen: Następnym razem jednak można by to zacząć nieco wcześniej, bo tak to krótko to trwało wszystko. I powinny być do konkurencji dawane jakieś rękawice (takie robocze)... jeszcze się nie pozbyłem smaru zza paznokci :eek:Poza tymi małymi szczegółami wrażenia jak najbardziej pozytywne :buttrock: No to do kolejnego zakończenia sezonu... będzie już chyba po raz 3 :clap: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Na szybkiego zmontowałem trochę materiału video, niestety ale ograniczenia no i jakość na youtube nie jest zachwycająca, więc wszystko pojawi się na DVD.... kiedy?.... hmmmm sam tego nie wiem hehe (postaram sie jak najszybciej). http://pl.youtube.com/watch?v=6_I34a1FWgQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Mamo, mamo jestem na YouTube!! :)Fajny filmik, tylko trochę krótki :) P.s. zastanawiałem się jak Gazdolot poradził sobie przy nawrocie... jak widzę nie było tak najgorzej :) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Na szybkiego zmontowałem trochę materiału video, niestety ale ograniczenia no i jakość na youtube nie jest zachwycająca, więc wszystko pojawi się na DVD.... kiedy?.... hmmmm sam tego nie wiem hehe (postaram sie jak najszybciej). http://pl.youtube.com/watch?v=6_I34a1FWgQJak ktoś chce to ja już mam wszystkie filmiki z tej imprezy u kapucynów na dvd no i z elizówki <w tym z żóżlu kto chce wiec prosze pisać> Mi też się bardzo podobało! ;-) Poza tym bardzo fajny ksiądz prowadził Mszę. Gdyby takie motocyklowo-religijne kazania, mówione przez takich księży, były w kościołach, to codziennie bym tam była! Aż miło słuchać! '(...) Jedźcie w pokoju (...)' :biggrin:Ja tam tylko końcówke zobaczyłem ale z tej krótkiej chwili mi też się podobał ten ksiądz <ziomal> hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 siema :)dziś kolega tym czerwonym BMW w 1:50,kolege też jakimś czerwonym cudem i tego kolego tym charleyem w 3:20 :)jechał xD hyh stałem z ziomkami w baranówce pod sklepem xDfilmik spoko teraz pluje sobie w borde że nie pojechałem ;/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 mniej gadania,wiecej jezdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja poszukuje tego wału bo jeszcze może by się przdał, nie moge go znaleść.Byłem w klastorze i nie ma a szkoda kolejna wsk by jeździła po lubartowie hehe pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi