Skocz do zawartości

Lubartów 18.10.2008

Merh
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Merh-u noi własnie o takiej godzinie my z chłopakami planujemy wyjazd :icon_mrgreen:

ale żeby się gdzieś spotkać :biggrin: bo my własnie nie wiemy gdzie jest to miejsce gdzie ma być zlot :flesje: i chcieliśmy z kimś pocisnąć :]

pzdr

szogun210 dobrze mówi ! xD

też bym tak proponował :D ja wpadam z ziomkami na 3 ETZ 251 więc spoko by było gdybyśmy się ustawili gdzieś na CPN-ie i wjechali dużą grupą :]

Spokojnie... Już wiemy, że masz EmZeTe i że masz ziomków na EmZeTach... :)

Ale juz wiadomo gdzie się spotykamy... tam gdzie zwykle czyli na Lotosie.

A żeby było wiecej jeżdżenia to wjeżdzamy do Lubartowa, skrecamy w lewo na Kolejową, potem w Powstańców Warszawa, Szaniawskiego, w prawo na Lipową, następnie znowu w prawo na Słowackiego, Lubelską i do Klasztoru.

To tak moja skromna propozycja na mini paradę, kto wie może juz ostatnią w tym sezonie.

Jeśli chodzi o mnie to na pewno ostatnią, później przygotuje moto do snu zimowego :)

czekajcie bo się pogubiłem ;p tam jak się jedzie od strony lublina do lubartowa po lewo to była stacja BP chyba a teraz zrobili lotosa ? bo powiem wam że dawno tam nie bylem i nie wiem :) ale jak tak to gitara się tam ustawić :notworthy:

Edytowane przez astra115

czekajcie bo się pogubiłem ;p tam jak się jedzie od strony lublina do lubartowa po lewo to była stacja BP chyba a teraz zrobili lotosa ? bo powiem wam że dawno tam nie bylem i nie wiem :icon_twisted: ale jak tak to gitara się tam ustawić :icon_twisted:

nie mówimy o BP w Lubartowie tylko o stacji Lotosa w Łucce, tzw "pod helikopterem".

Jadąc ze Spiczyna/Kijan w Łucce skręcasz w Lewo i za jakieś 200-400m po lewej bedziesz miał stacje Lotosa.

Pozdrawiam

Będzie ktoś chętny żeby pomóc chłopakom posprzątać :pograbić liście ,skosić trawę ,poustawiać ławki w dniu 11(sobota).10.2008r w ogrodzie ojców kapucynów w lubartowie wstępne informacje u AFTYSA

pozdro :P :icon_twisted: :icon_rolleyes:

PS Ja jadę z rodzicami w góry na weekend zobaczę jak nie pojadę to przyjdę

Pora reaktywować temat, bo czasu coraz mniej do 18.10.2008r. :biggrin:

http://img252.imageshack.us/img252/6605/plakatwz2.jpg

Rozpoczęcie mszą świętą o godz. 15:30.

Z uwagi na spóżnialskich proponuję spęd o godz. 14.30 na lotosie. Około 15 można wyruszyć na paradę by następnie zrobić ustawkę już u kapucynów. :icon_mrgreen:

PS

Od Miko dostałem info, że o godz. 15.30 w piątek potrzebni będą ludzie do pomocy przy rozstawianiu sceny.

Powinienem się wyrobić ze spaniem po nocnej zmianie do 15 :D