Merh Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ej...bez podjarki :icon_mrgreen: spotkanie kajś sie zrobi,kolo godz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Merh-u noi własnie o takiej godzinie my z chłopakami planujemy wyjazd :icon_mrgreen:ale żeby się gdzieś spotkać :biggrin: bo my własnie nie wiemy gdzie jest to miejsce gdzie ma być zlot :flesje: i chcieliśmy z kimś pocisnąć :] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 szogun210 dobrze mówi ! xDteż bym tak proponował :D ja wpadam z ziomkami na 3 ETZ 251 więc spoko by było gdybyśmy się ustawili gdzieś na CPN-ie i wjechali dużą grupą :] Spokojnie... Już wiemy, że masz EmZeTe i że masz ziomków na EmZeTach... :) Ale juz wiadomo gdzie się spotykamy... tam gdzie zwykle czyli na Lotosie. A żeby było wiecej jeżdżenia to wjeżdzamy do Lubartowa, skrecamy w lewo na Kolejową, potem w Powstańców Warszawa, Szaniawskiego, w prawo na Lipową, następnie znowu w prawo na Słowackiego, Lubelską i do Klasztoru.To tak moja skromna propozycja na mini paradę, kto wie może juz ostatnią w tym sezonie. Jeśli chodzi o mnie to na pewno ostatnią, później przygotuje moto do snu zimowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 siema to ja bym radził uzgodnić o której godzinie wyjazd tak już wstępna lokalizacje i godzinę spotkania pozdro PS powiadomcie majusza co na GS jeździ bo on umie sie bawić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ehh...darek...sam idzisz :notworthy: wszysscy sa juz powiadomieni.trasa i godzina-jak podaje hajo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) czekajcie bo się pogubiłem ;p tam jak się jedzie od strony lublina do lubartowa po lewo to była stacja BP chyba a teraz zrobili lotosa ? bo powiem wam że dawno tam nie bylem i nie wiem :) ale jak tak to gitara się tam ustawić :notworthy: Edytowane 9 Października 2008 przez astra115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czekajcie bo się pogubiłem ;p tam jak się jedzie od strony lublina do lubartowa po lewo to była stacja BP chyba a teraz zrobili lotosa ? bo powiem wam że dawno tam nie bylem i nie wiem :icon_twisted: ale jak tak to gitara się tam ustawić :icon_twisted: nie mówimy o BP w Lubartowie tylko o stacji Lotosa w Łucce, tzw "pod helikopterem".Jadąc ze Spiczyna/Kijan w Łucce skręcasz w Lewo i za jakieś 200-400m po lewej bedziesz miał stacje Lotosa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Hajo a toooo wiem :] już wiem obczajam a to spoko :] aby pogoda dopisała i będzie gitarunia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Będzie ktoś chętny żeby pomóc chłopakom posprzątać :pograbić liście ,skosić trawę ,poustawiać ławki w dniu 11(sobota).10.2008r w ogrodzie ojców kapucynów w lubartowie wstępne informacje u AFTYSA pozdro :P :icon_twisted: :icon_rolleyes: PS Ja jadę z rodzicami w góry na weekend zobaczę jak nie pojadę to przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Pora reaktywować temat, bo czasu coraz mniej do 18.10.2008r. :biggrin: http://img252.imageshack.us/img252/6605/plakatwz2.jpg Rozpoczęcie mszą świętą o godz. 15:30.Z uwagi na spóżnialskich proponuję spęd o godz. 14.30 na lotosie. Około 15 można wyruszyć na paradę by następnie zrobić ustawkę już u kapucynów. :icon_mrgreen: PSOd Miko dostałem info, że o godz. 15.30 w piątek potrzebni będą ludzie do pomocy przy rozstawianiu sceny.Powinienem się wyrobić ze spaniem po nocnej zmianie do 15 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 No to kto by mógł w piątek najpóźniej o 15.30 być w klasztorze żeby pomóc scenę rozstawić i ognicho przygotować niech się stawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 ok to 14:30 i będziemy na lotosie coś takiego :]dobrze że jest jakiś info :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Jutro ookoło godziny 14.30 zbiórka na lotosie, planowany wyjazd to mniej wiecej godzina 15, tak mi się zdaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinchardt Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 No jak juz bedziecie lecieli parada przez miasto to zaleccie po mnie do kołchozu na nowodworską to mnie wyciągniecie:):notworthy: cos czuje ze wpadne dopiero wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No i po imprezie... http://picasaweb.google.com/cobra74pl tam znajdziecie odrobinkę zdjęć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi