paolo Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam Wszystkich. Mój problem polega na tym, że nie mogę dopasować dekla alternatora do mocowań samego alternatora. Średnica kołnierza w deklu, który kupiłem wynosi ok 54mm zaś średnica wewnętrznego otworu w alternatorze wynosi ok 42mm. Tym samym jego mocowanie do dekla nie pasuje. Czy ktoś się orientuje jakie powinny być te wymiary, ewentualnie od jakiego modelu jest ten alternator w moim moto. Posiadam Honde CBR 929. Dzięki za wszystkie sugestie. Pozdrawiam :( :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 www.fireblade.pl - porob foty i tam pytaj, jesli tu nikt nie odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi